Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes nalepené ochranné sklo autorádia... klasika, ako na mobil...image.thumb.jpg.c53a60d82ec0fd388e25c58dfb5df466.jpg

4F2831E0-FB13-4D05-9DBA-1BDE6A96695D.jpeg

A nejsou na tom otisky prstů vidět ještě víc než na tom původním?

• Autor

Zhruba rovnako, ale nechty a ine otery ochráni,   Funkčnost ako na mobile... za 6 ecok v poho... ked sa doskrabe, da sa nové....?

Take mam nalepene ochranne sklo. Objednano z Ali... Instalace jednoducha. 

Otisky jsou videt o dost mene, nez kdyz tam  sklo nebylo. Sklo je lesklejsi, ale pokud je displej rozsviceny, clovek si toho ani nevsimne.

Na kolik tě to přišlo?

• Autor

Asi 6€

Tak uvažuji, čím bych mohl sklo na displeji poškrabat. Nehty si stříhám a nic jineho mě nenapadá. Na mibilu ochranné sklo nemám a poškrabany displej nemám. Tak mi poraďte ?. Zbytečně vyhozené prachy. Sice malo, ale ..... .

Tak přesně nad tím samým jsem přemýšlel taky.?

Podivej se, jak maji starsi auta palubni desky poskrabane. Muze to prijit k urazu hodne rychle. A zrovna ve chvili, kdy to nejmin cekas.

Ochrannym sklem si za par korun pridas na choulostivy a drahy displej pevnou ochrannou vrstvu. 

před 15 minutami, Pytlák napsal:

Podivej se, jak maji starsi auta palubni desky poskrabane. Muze to prijit k urazu hodne rychle. A zrovna ve chvili, kdy to nejmin cekas.

Ochrannym sklem si za par korun pridas na choulostivy a drahy displej pevnou ochrannou vrstvu. 

Asi máš pravdu, přece jen je to dost velká plocha.

No, to by jsi v dnešní době musel obalit cely interier i B sloupky do ochrané folie. Lidi. Mate auto za púl mega a vic a vy uvažujete nad takovýma fičurkama. Ale jo. Aspoň je tady o čem diskutovat. Ne jen o přiblblých klokanech ??

• Autor

Takze po týždni skúšania (aj pre tych co operujú strihanim si nechtov a ine  ?), radikálne menej smuhov, odtlačkov prstov a prachu na sklenom ochrannom kryte ako na pôvodnom sklenom dispeji...  Za tych 6 € to rozhodne stojí ..pekny den

Upraveno od Ondrej KE

• 4 týdny později...

Taky jsem spokojen.....mohu jen doporučit.

• Autor

?

Nechce se mi věřit, že by na tom byly otisky prstů vidět méně, než na originálním skle. Bude to stejný materiál jako se používá na ochranná skla na mobily a na tom je teda vidět upatlání hrozně.

• 4 měsíce později...

Kde jste objednali???

aliexpress

Taky mám sklo z Ali a v pohodě

Ať v tom skle není virus :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.