Ondrej KE Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Dnes nalepené ochranné sklo autorádia... klasika, ako na mobil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 A nejsou na tom otisky prstů vidět ještě víc než na tom původním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej KE Vloženo 21. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Zhruba rovnako, ale nechty a ine otery ochráni, Funkčnost ako na mobile... za 6 ecok v poho... ked sa doskrabe, da sa nové....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Take mam nalepene ochranne sklo. Objednano z Ali... Instalace jednoducha. Otisky jsou videt o dost mene, nez kdyz tam sklo nebylo. Sklo je lesklejsi, ale pokud je displej rozsviceny, clovek si toho ani nevsimne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Na kolik tě to přišlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej KE Vloženo 21. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Asi 6€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Tak uvažuji, čím bych mohl sklo na displeji poškrabat. Nehty si stříhám a nic jineho mě nenapadá. Na mibilu ochranné sklo nemám a poškrabany displej nemám. Tak mi poraďte ?. Zbytečně vyhozené prachy. Sice malo, ale ..... . 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Tak přesně nad tím samým jsem přemýšlel taky.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Podivej se, jak maji starsi auta palubni desky poskrabane. Muze to prijit k urazu hodne rychle. A zrovna ve chvili, kdy to nejmin cekas. Ochrannym sklem si za par korun pridas na choulostivy a drahy displej pevnou ochrannou vrstvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 před 15 minutami, Pytlák napsal: Podivej se, jak maji starsi auta palubni desky poskrabane. Muze to prijit k urazu hodne rychle. A zrovna ve chvili, kdy to nejmin cekas. Ochrannym sklem si za par korun pridas na choulostivy a drahy displej pevnou ochrannou vrstvu. Asi máš pravdu, přece jen je to dost velká plocha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 No, to by jsi v dnešní době musel obalit cely interier i B sloupky do ochrané folie. Lidi. Mate auto za púl mega a vic a vy uvažujete nad takovýma fičurkama. Ale jo. Aspoň je tady o čem diskutovat. Ne jen o přiblblých klokanech ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Vyzkoušim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej KE Vloženo 26. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2019 (editace) Takze po týždni skúšania (aj pre tych co operujú strihanim si nechtov a ine ?), radikálne menej smuhov, odtlačkov prstov a prachu na sklenom ochrannom kryte ako na pôvodnom sklenom dispeji... Za tych 6 € to rozhodne stojí ..pekny den Editováno: 26. Září 2019, autor: Ondrej KE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 @Ondrej KE Tak, tak. Moje rec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Taky jsem spokojen.....mohu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej KE Vloženo 21. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Nechce se mi věřit, že by na tom byly otisky prstů vidět méně, než na originálním skle. Bude to stejný materiál jako se používá na ochranná skla na mobily a na tom je teda vidět upatlání hrozně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Kde jste objednali??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dino15 Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 aliexpress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Taky mám sklo z Ali a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Ať v tom skle není virus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.