RADEK B. Vloženo 23. Září 2019 Vloženo 23. Září 2019 (editace) Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost. Už dvakrát se mi stalo že jsem přišel k zamčenému autu a měl sem otevřené 5 dveře. Poprvé jsem si říkal, že sem asi omylem otevřel na dálku, ale dnes stálo auto přes noc venku a ještě v 7h ráno ok, pak mi kolega v půl 8 říkal že mám otevřený kufr. Klíče celou dobu pověšené v kanceláři. Po příchodu nešlo zavřít tlačítkem na klíči ale pouze tlačítkem na kufru. Auto zamčené večer dálkou. Otevírání nohou mám vypnuté. 2.0 TDI 110KW L&K MR2019 Editováno: 23. Září 2019, autor: RADEK B. Citovat
Karel Bůna Vloženo 23. Září 2019 Vloženo 23. Září 2019 Měl jsem stejný problém po koupi auta před dvěma roky, v servisu to, pokud si dobře pamatuji přehráním softwaru, odstranili. Od té doby to neudělalo ani jednou. Citovat
stepanlu Vloženo 27. Září 2019 Vloženo 27. Září 2019 Mně se to taky jednou stalo, před cca půl rokem. Přikládal jsem to tomu, že jsem měl klíč v kapse a možná omylem zmáčkl tlačítko. Ale od té doby to pořád sleduji a občas kontroluji v mobilní aplikaci, jestli je auto zamčené. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.