Jarom Bello Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Zdravim Skodovane. Chtel jsem se zeptat. Ma nekdo zkusenosti, nebo dokonce ma nainstalovan intercooler na tomhle motoru? Zajima mne jestli je nutna vymena i dalsich komponentu jako pisty a klika nebo motor z vyroby snese vyssi objem vzduchu? Mam "nachipovano", mam intake system, mam upraveny vyfuk atd (z tovarnich 105ti jsem na 150ti bhp - mereno na valci) a pro ulevu turbu nainstalovan i blow off ventil. Ale premyslim o kompletni stage 1 a tedy pridani IC. Poradi mi nekdo pls? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Tobě nestačí ten intercooler který tam máš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarom Bello Vloženo 26. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Ale on tam zadny neni? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 (editace) Editováno: 26. Září 2019, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarom Bello Vloženo 26. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Aha. Tak takhle to je. Takze dalsiho netreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.