Slado Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Ako sa dá dorobiť sedadlo spolujazdca na výškovo nastaviteľné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Vymenit za sedadlo s funkciou vyskoveho nastavenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slado Vloženo 30. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Ďakujem za odpoveď. Ak som dobre pochopil, tak nie je potrebná výmena "kolajníc" v podlahe. A ďalej nie je možnosť výmeny len zdvíhacieho mechanizmu. Nemám prístup ku katalógu náhradných dielov, kde predpokladám je aj tkzv. "rozstrelené zobrazenie". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Kolajnice a uchytenie je identicke.Vymena mechanizmu.....mas chut rozpytvavat celu sedacku?Aj tak by si nebol predpokladam uspesny.Predpokladam ale,ze sedacku s vyskovym nastavenim zozenies,ale budes musiet zhanat aj potah,ktory sadne do tvojho interieru.Je tam urco niekolko variacii,popripade potah pouzit z tvojej sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slado Vloženo 29. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Ja mám 186cm a nemám problém. Chcel som to pre moju polovičku, ktorá sa cítila "utopená". Rada pre toho, kto má podobný problém a čo som medzičasom zistil. Pevné sedadlo je prakticky v najvyššej polohe a polohovanie ho len zníži. Treba tú "polovičku" dostať za volant aj toho novučičkého auta. Vyrieši to veľa vecí. Ďakujem za odpovede a pre mňa je táto téma uzatvorená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Lehce oživím téma. Mám teď Rapida půjčeného jako náhradní auto. Má výškově nastavitelnou sedačku řidiče a pro mých 190 cm je i nejnižší nastavení příliš vysoko. I když sedím uvolněně a nejsem nijak našponovanej, mám oči v horní čtvrtině čelního skla. Asi bych si na to zvyknul, ale je to zvláštní. Myslím, že při větším čelním nárazu bych šel hlavou do stínítka. Není to nic k řešení, jen poznatek :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 ja mam 196 cm a neprijde mi ze bych byl nejak vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Je to o zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushek Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Já mám 196cm a je to tím, že čelní sklo je prostě nižší, dle jednoho článku prý o 6cm méně než Octavia. Proto se musím třeba na semaforech více krčit, abych viděl nahoru. Dále mi přijde, že sedadlo řidiče nejde posunout tolik dozadu, co třeba v trojkové Octavii, nohy mám trochu pokrčené, ale auto mám už přes rok a zvykl jsem si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.