titanius Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 (editace) Ahojte. Z výroby mam zadné a zadné bočné skla trocha zatmavene (Sunset) No zdajú sa mi svetle... Chcem si dát spraviť klasické tmave, no neviem ci môžu byť nalepené fólie na oknách ktorú sú už trocha zatmavene z výroby... Ďakujem Editováno: 7. Říjen 2019, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Něco mi říká, že si tě dá pavouk k večeři.Ale to není můj problém. Obecně platí, že na zadních oknech můžeš mít klidně tapetu, nebo prkna a vepředu nic!Já už půl roku jezdím, s 5% vzadu a 15% vepředu (už jsem to tak koupil) a čekám, kdy budu v televizních novinách. Pak to sundám [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tento týždeň som objednaný na montáž fólie na zadné a zadné bočné skla. Zistil som si, že podľa zákona tam môžem mať kľudne aj total zatmavene... Lenže ja mam už z výroby Sunset skla. Ak si dám úplne zatmavene 5%,tak bude cez nie vidieť? Myslím z auta von? Alebo radšej dat tmavost 15%? Na predošlých autách som si vždy dal zatmavit okná s 5% tmavostou a bolo to OK No prvýkrát mam SUNSET okná, tak neviem akú tmavost fólie na ne zvoliť... Aby aj deti niečo cez okno videli :-) Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Vidět je, z venku dovnitř už hůře v kombinaci s tmavým interiérém. T Tady máš fotku pro porovnání. Vzadu 5% vepředu 15% 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Vyzerá to super... Ale s takými oknami by som si u nás dlho bez pokuty nepojazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 To jsem si říkal taky, zatím bez povšimnutí. Dokud nedostanu první kartáč, nebo nepojedu do Rakouska, tak to tam nechám. Ten vnitřní intimní komfort je celkem návykovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tenkrat u felicie a fabie rs sem to mel taky a bylo to dobry do doby nez sem potreboval vecer zaparkovat do rady zasebou stojicich aut. No musel sem si stahnout predni okna abych neco videl v zrcadkach ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 +1 :D já mám kameru, tak sundávám míň často, ale sundávám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tato šaškárna nemá na silnici co dělat. Pokud se stydíš za svůj zjev, tak jezdi v masce. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 4 hodinami, titanius napsal: Zistil som si, že podľa zákona tam môžem mať kľudne aj total zatmavene... Prezraď kde si to zistil, nejaký relevantný zdroj. Zaujíma ma to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Ziadny nieje,to si iba mysli....ak je totiz sklo zatonovane z fabriky,dalsie,legalne tonovanie povolene samo nieje....pokial tam ale nalepi nieco nie do oci bijuce,nebude s tym ziadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Zadni bocni skla a zadni na kufru muze byt zalepene klidne novinama a je to legalni, naopak predni bocni a celni sklo nesmi byt vicemene pozmenene folii vubec, protoze max. zatmaveni uz dosahuje u vetsiny aut z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) V 4. 11. 2019 na 16:46, titanius napsal: No prvýkrát mam SUNSET okná, tak neviem akú tmavost fólie na ne zvoliť... Tiez mam sunset z vyroby a preto som zvolil to co mi viac vyhovovalo ako folie,clony Laitovo :-) Editováno: 3. Květen 2020, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 28 minutami, Effendi napsal: Prezraď kde si to zistil, nejaký relevantný zdroj. Zaujíma ma to. Na to relevantní zdroj není, na druhou stranu okna zadní a zadní boční nepodléhají žádné legislativě, takže jak jsem psal už v prvním příspěvku nebo kolega můžeš tam mít cokoliv. Samozřejmě veškeré příslušenství na auto, musí mít nějaké certifikace. Takže ty prkna ber s nadsázkou. Samozřejmě ve předu nesmí být nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Az vas niekto na semafore alebo niekde tukne zo zadu, mysli na to ze to mohlo byt aj tym ze nevidel cez teba na brzdove svetlo auta pred tebou. (ak koli tomu sa to 3 brzdove zaviedlo) Ano neospravedlnuje to ale..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 42 minutami, ritch napsal: Tiez mam sunset z vyroby a preto som zvolil to co mi viac vyhovovalo ako folie,clony Laitovo :-) 20191023_055354.mp4 Mám aj origo clony z výroby (to čo sa vyťahuje z obloženia dverí) Ale chcem, aby mi nebolo vidieť do vnútra. Hlavne v lete, keď vozím vzadu deti a oslnuje ich slnko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Potom nechapem,naco foliu,ked sunset a roletka zatienia tak,ze mas problem dovnutra vidiet.Skor mne ludia roletky stahuju dolu,aby videli von,pretoze cez ne to je problem.Myslim,ze tvoja kombinacia ich dostatocne ochrani pred slnkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tiež som si to myslel, že je to úplne postacujuce... Ale v lete sme boli v Chorvátsku a deti sa cestou sťažovali, že im svieti slniečko A ďalší dôvod je ten, že ak mám tie roletky vytiahnute, tak sa s nimi deti v kuse hrajú a ťahajú za ne... A mne take veci lezú na nervy :-) Čiže asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 10 minutami, titanius napsal: Ale chcem, aby mi nebolo vidieť do vnútra. Hlavne v lete, keď vozím vzadu deti a oslnuje ich slnko Garantujem,ze cez tieto clony dovnutra neuvidis...cierno cierna tma :-) vyhoda stiahnutia okna a stale je ten pocit sukromia a nenalieta do auta bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 No neviem, ale mať na aute dvojité clony? Jedny origo a jedny dokupované? Za tu cenu budem mat fólie (samozrejme s certifikátom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tento týždeň som objednaný na montáž fólie na zadné a zadné bočné skla. Zistil som si, že podľa zákona tam môžem mať kľudne aj total zatmavene... Lenže ja mam už z výroby Sunset skla. Ak si dám úplne zatmavene 5%,tak bude cez nie vidieť? Myslím z auta von? Alebo radšej dat tmavost 15%? Na predošlých autách som si vždy dal zatmavit okná s 5% tmavostou a bolo to OK No prvýkrát mam SUNSET okná, tak neviem akú tmavost fólie na ne zvoliť... Aby aj deti niečo cez okno videli :-) Ďakujem Na Rapidke som mal sunset ktory nam nestacil, tak som dal bocne 5 a kufor 20.Teraz na Golfe uz som dal vsade 5 [emoji108] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) @titanius tak to ano,som prehliadol,ze mas stahovacie roletky z vyroby a co sa ceny tyka,mna tieto vysli polovicu z ceny folie,ale o cenu nejde,jednoducho mi clony viac vyhovuju. Editováno: 4. Listopad 2019, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 11 minutami, sk0d@ napsal: Na Rapidke som mal sunset ktory nam nestacil, tak som dal bocne 5 a kufor 20. Teraz na Golfe uz som dal vsade 5 Ďakujem že som sa konečne dočkal odpovede... Aj na Golfe máš Sunset? A pri tom zatmaveni 5% je v pohode vidieť smerom von z auta? S parkovaním problém nemám, mam kameru aj senzory... Ide mi hlavne o deti aby niečo videli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxalera Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) @titanius tiež som presvedčený, že to zatmavenie od výroby je veľmi slabé. Keď som dal zimne kolesá do kufra pri prezúvaní, plato bolo dole, tie biele sáčky bolo vidieť ako keby žiadne zatmavenie nebolo. Na jar som už rozhodnutý. V zadu dám min. 15% a na zadné bočné minimálne 25%. Na predné bočné sú schválené číre len s UV ochranou. Tak tie si dám tiež. Mal som to na Mercedese a tam to v lete vyzeralo ako jemnúčko zatmavené. Samozrejme všetko schválene s papiermi. Editováno: 4. Listopad 2019, autor: maxalera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 před 7 hodinami, headerTDI napsal: Na to relevantní zdroj není, na druhou stranu okna zadní a zadní boční nepodléhají žádné legislativě, takže jak jsem psal už v prvním příspěvku nebo kolega můžeš tam mít cokoliv. Samozřejmě veškeré příslušenství na auto, musí mít nějaké certifikace. Takže ty prkna ber s nadsázkou. Samozřejmě ve předu nesmí být nic. Túto legislatívu náhodou poznám dobre z predchádzajúceho zamestnania, preto som sa na túto kravinu pýtal. V niektorých prípadoch sa tu šíria bludy, ktoré s radami nemajú nič spoločné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.