Publikováno Říjen 8, 20195 r Dnes jsem při nastaveném adaptivním tempomatu potkal cyklistu. Auto začalo brzdit a dle maželky jako myška pípat. Protože sem lehce nahluchlý žádné pípání sem nezaregistroval. Na maxidot jsem nekoukal protože mne víc zajímalo zda nepřejedu cyklistu a zda jede něco okolo. Pokud to opravdu pípá, dá se někde prosím nastavit výška a síla tonu který to má vydávat? V nastavení amudsena jsem hledal, ale nic nenašel (čímž netvrdím že to tam není) Trochu mne zaráží že pro parkovacího asistenta jde nastavit výška a síla tonu a dokonce zda má přestat hrát rádio, ale zde nic. Z toho bych usuzoval že pípalo něco jiného (třeba brzdy), ale rád bych to nejprv ověřil
Říjen 8, 20195 r Autor Po nahlédnutí do manuálu to vypadá že pípal spíš front assist než tempomat, v každém případě pro mne neslyšitelně a rád bych změnil ton a hlasitost.
Říjen 8, 20195 r Autor poradí mi prosím Pawouk jak upravit nadpis tématu na Nastavení výšky a síly zvuku front assist? Děkuji
Říjen 9, 20195 r Název upraven. Můžeš to udělat sám, když budeš editovat (upravovat) první příspěvek tématu.
Listopad 8, 20195 r Autor 16.10. sem napsal ticket do škodovky zda by nešla změnit výška tonu a dodnes žádná odpověd, netušíte jaká je normální čekací doba na odpovědi?
Listopad 8, 20195 r Ze nereaguju je zvlastne,alebo sa to stava klasika?Skor by som sa pytal cez nejakeho overeneho predajcu/dealera,ale predpokladam,ze odpoved bude,ze je to napevno a neda sa s tym nic robit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.