Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, 

chtěl bych se zeptat čím namazat zámky dveří vč. 5dv? Četl jsem že se zámky mazat nemají. Já je mám suché a to i dorazy na dveřích ale třeba manželka na své O3 je má namazané něčím jako vazelína a to je máme stejně staré rv 2018. Můžete případně poradit konkrétně čím? 

Děkuju.

Vloženo (editace)

Ja mažem grafitom, sused olejom na šijacie stroje, ten vraj nevysychá a neberie prach. WD 40 tiež nič nepoškodí. Len potom bacha na zašpinené kľúče .

Editováno: , autor: Effendi
Vloženo

Grafitkou rozhodně ne! Jednak abrazivo, jednak ztuhne a stavítka v zámku jsou v pr... Takže olejem na šicí stroje/kola - k dostání v každém cyklokrámě, drogerii, železářství. Je třeba to promazání asi jednou ročně obnovit - funguje hlavně proti zamrznutí zámku v zimě.

Vloženo

Ten přípravek je super používám jej už nějakou dobu. Na chatě mám zámek na bráně na větru dešti a funguje. Ale k tomu co potřebuju. Asi jsem se nesprávně vyjádřil. Nemyslel jsem zámek do kterého se zasouvá klíč, ale zámek ve dveřích který spojí dveře s karosérii. Potřeboval bych znát přesný typ vazelínky originál Škoda Auto.. Když budete znát napište prosím. Děkuju.

DSCN4760-800x800-product_popup.JPG

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...