Publikováno Říjen 12, 20195 r Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat čím namazat zámky dveří vč. 5dv? Četl jsem že se zámky mazat nemají. Já je mám suché a to i dorazy na dveřích ale třeba manželka na své O3 je má namazané něčím jako vazelína a to je máme stejně staré rv 2018. Můžete případně poradit konkrétně čím? Děkuju.
Říjen 13, 20195 r Ja mažem grafitom, sused olejom na šijacie stroje, ten vraj nevysychá a neberie prach. WD 40 tiež nič nepoškodí. Len potom bacha na zašpinené kľúče . Upraveno Říjen 13, 20195 r od Effendi
Říjen 13, 20195 r Autor Chtěl bych to zkusit tou vazelínkou jen nevím jakou automobilka používá?. Jednou jsem použil grafitku ale po zaschnutí je to jako abrazivo:)
Říjen 13, 20195 r Grafitkou rozhodně ne! Jednak abrazivo, jednak ztuhne a stavítka v zámku jsou v pr... Takže olejem na šicí stroje/kola - k dostání v každém cyklokrámě, drogerii, železářství. Je třeba to promazání asi jednou ročně obnovit - funguje hlavně proti zamrznutí zámku v zimě.
Říjen 17, 20195 r Používám tohle na všechny venkovní zámky (nejen u auta) a maximální spokojenost. https://eshop.wuerth.cz/Sprej-na-cylindricke-zamky-SPREJ-NA-CYL-ZAMKY-50-ML/0893052.sku/cs/CZ/CZK/&SelectedFilterAttribut=%255B%255D
Říjen 19, 20195 r Autor Ten přípravek je super používám jej už nějakou dobu. Na chatě mám zámek na bráně na větru dešti a funguje. Ale k tomu co potřebuju. Asi jsem se nesprávně vyjádřil. Nemyslel jsem zámek do kterého se zasouvá klíč, ale zámek ve dveřích který spojí dveře s karosérii. Potřeboval bych znát přesný typ vazelínky originál Škoda Auto.. Když budete znát napište prosím. Děkuju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.