Jirka 1985 Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat čím namazat zámky dveří vč. 5dv? Četl jsem že se zámky mazat nemají. Já je mám suché a to i dorazy na dveřích ale třeba manželka na své O3 je má namazané něčím jako vazelína a to je máme stejně staré rv 2018. Můžete případně poradit konkrétně čím? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) Ja mažem grafitom, sused olejom na šijacie stroje, ten vraj nevysychá a neberie prach. WD 40 tiež nič nepoškodí. Len potom bacha na zašpinené kľúče . Editováno: 13. Říjen 2019, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 13. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Chtěl bych to zkusit tou vazelínkou jen nevím jakou automobilka používá?. Jednou jsem použil grafitku ale po zaschnutí je to jako abrazivo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Grafitkou rozhodně ne! Jednak abrazivo, jednak ztuhne a stavítka v zámku jsou v pr... Takže olejem na šicí stroje/kola - k dostání v každém cyklokrámě, drogerii, železářství. Je třeba to promazání asi jednou ročně obnovit - funguje hlavně proti zamrznutí zámku v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Používám tohle na všechny venkovní zámky (nejen u auta) a maximální spokojenost. https://eshop.wuerth.cz/Sprej-na-cylindricke-zamky-SPREJ-NA-CYL-ZAMKY-50-ML/0893052.sku/cs/CZ/CZK/&SelectedFilterAttribut=%255B%255D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 19. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2019 Ten přípravek je super používám jej už nějakou dobu. Na chatě mám zámek na bráně na větru dešti a funguje. Ale k tomu co potřebuju. Asi jsem se nesprávně vyjádřil. Nemyslel jsem zámek do kterého se zasouvá klíč, ale zámek ve dveřích který spojí dveře s karosérii. Potřeboval bych znát přesný typ vazelínky originál Škoda Auto.. Když budete znát napište prosím. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2019 vyslovil jsi se naprosto správně, protože to v odkaze výše je vložka zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.