djoze Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Zdravím. Mám problém s únikom chladiacej kvapaliny v zadnej časti motora pod sacím potrubím. Ale mesiac do zadu som spozoroval "smrad" chladiacej kvapaliny.Súčasne mi unikne na 300km od risku max po min.Vizuálne som spozoroval červený blok motora v zadu pod sacím potrubím. Prístup tam je žiaden a vidieť odkiaľ to tečie nieje vôbec,Preto chcem poradiť či ste nemal niekto podobný problém a ako ste ho vyriešil.Prikladám foto ako to vidieť od spodku motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrobo Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Ahoj ,je to už nejaký čas staré ale vyriešil si odkiaľ unika tá kvapalina? Mám ten istý problém. Thx V 15. 10. 2019 na 18:05, djoze napsal: Zdravím. Mám problém s únikom chladiacej kvapaliny v zadnej časti motora pod sacím potrubím. Ale mesiac do zadu som spozoroval "smrad" chladiacej kvapaliny.Súčasne mi unikne na 300km od risku max po min.Vizuálne som spozoroval červený blok motora v zadu pod sacím potrubím. Prístup tam je žiaden a vidieť odkiaľ to tečie nieje vôbec,Preto chcem poradiť či ste nemal niekto podobný problém a ako ste ho vyriešil.Prikladám foto ako to vidieť od spodku motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djoze Vloženo 9. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 On 11/8/2021 at 4:19 PM, hrobo said: Ahoj ,je to už nejaký čas staré ale vyriešil si odkiaľ unika tá kvapalina? Mám ten istý problém. Thx nazdar Pod sacím potrubím je taký nasávací bazmek ktorý zohrievajú teplou vodou z okruhu.Tam to teče. Ja som mal tú hadicu rozožratu tak som neriešil žiaden predhrev, Kupil som 1.5m podobnej hadice a prepojil som napriamo s chladičom. Inak chcem pozriet ten odlučovač oleja odkial sa nasavaju tie splodiny z klukovej skrine či vôbec funguje lebo mam dost "zasrany"olej pri výnmene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.