THE_BLACK_MAN Vloženo 19. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2019 Ahojte. Ako sa starať o strešné okno? Pre mesiacom som bol na prehliadke, kde som ich požiadal o kontrolu strešného okna. Že vraj ho namazali. Ale teraz by som rád spravil nejakú predprípravu na zimu. Treba natrieť/namazať tesnenia nejakým olejom/sprejom? Aby mi dlhšie vydržali tesnenia, aby mi netieklo dovnútra po čase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 19. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2019 O těsnění se neboj, jezdí jedničkový oktávky z roku 2000 a kolem těsnění jim dovnitř neteče, maximálně ho můžeš ošetřit silikonovým olejem jen to těsnění, respektive prospěje to všem těsněním v autě. Žádný prasení, pěkně na kus hadru, nebo odličovací tampon a hezky ošetřit. Co se týče mechanizmu, je lepší to svěřit servisu, je potřeba speciální mazivo a je potřeba vědět co a kde mazat..Se střešním oknem jsem si teď u OIII užil svoje, tak jsem obezřetnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THE_BLACK_MAN Vloženo 19. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2019 Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albicz073 Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Přestože to můžou mít jedničkový Oktávky z roku 2000 ok, tak doporučuji u Superba III větší starostlivost. Já jednou za půl roku otevřené okno pořádně vysaju (přeci jenom tam bývají drobné zbytky listů apod.) a otřu všechny pryžové části vodou se saponátem, rovněž textilní clonku vpředu. Po oschnutí zase všechny pryžové části namažu přípravkem na gumu (používám to samé co na kola - prostředek Tyres z Lidlu ;-) ). Určitě se dá promazat i mechanismus posunu, ale já nevím přesně co, tak se do toho nese.. . A proč to dělám? Protože mi bez toho už dvakrát velmi lehce zateklo do stropního polstrování (parkoval jsem při dešti čumákem dolů z kopce). To je asi trochu bolest střešních oken u S III. Normálně se i při stání z kopce kapičky které "projdou skrz" odvedou hadičkami pryč mimo interiér, ale jak je tam bordel ,tak se to může dostat i do interieru. Takže doporučuji se o okno trochu postarat, práce to moc nedá. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.