Publikováno Říjen 22, 20195 r Zdravím Vás! Potreboval by som poradiť s umiestnením prepínača na plyn u Octavie 2 Facelift. Plánujem dať plyn do auta ale neviem kde by bolo najlepšie, najvhodnejšie umiestniť prepínač na plyn. Môžete mi poslať fotky, ako máte Vy umiestený prepínač. Ďakujem.
Říjen 22, 20195 r Před hodinou, matto wednesday napsal: Zdravím Vás! Potreboval by som poradiť s umiestnením prepínača na plyn u Octavie 2 Facelift. Plánujem dať plyn do auta ale neviem kde by bolo najlepšie, najvhodnejšie umiestniť prepínač na plyn. Môžete mi poslať fotky, ako máte Vy umiestený prepínač. Ďakujem. V 90% ho dáváme v prostoru ruční brzdy, neoslňuje(u systému BRC se dá nastavit i jas přepínače) a i když se dotkneš ruční brzdy, dá se ovládat jedním prstem, když začne pípat.
Říjen 22, 20195 r Autor Před hodinou, karel.lpg napsal: V 90% ho dáváme v prostoru ruční brzdy, neoslňuje(u systému BRC se dá nastavit i jas přepínače) a i když se dotkneš ruční brzdy, dá se ovládat jedním prstem, když začne pípat. Viete mi poslať fotku ako to vyzerá.
Říjen 25, 20195 r V 22. 10. 2019 na 13:12, matto wednesday napsal: Viete mi poslať fotku ako to vyzerá. http://www.autogas-bartak.cz/skoda-octavia-ii-16-75kw/g281/366#
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.