TOMUS Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 (editace) Ahoj Chci zlepšit příjem radia DAB+. Uvažuji nad vyměnou modulu za adaptiv lite Prý adaptiv je kompatibilný s origo antenou. Bohužel Dension snižil citlivost tunera DAB v dalšich aktualizacech. Ted' Dension dobře hraje kde je silný příjem i tam kde je slabši to je hůř. V CR příjem je dobrý ale v PL už ne. Ori antena s Densionem dobře funguji jen v CR. Má někdo adaptiv lite nebo adaptiv a dokupený DAB+ tuner? Rešil toto někdo? Jaký je příjem? Editováno: 27. Říjen 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Upřímně za cenu toho Adaptive modulu bych spíš řešil možnost výměny celého MIB Bolero za verzi co umí DAB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ale je problem s kodovaním ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Pár lidí měnilo Swing za Swing+ a DAB jim funguje. co jsem zjišťoval, tak u Bolera by to mělo být stejné, DAB funguje, SmartLink+ ale zprovoznit nelze. Je třeba odstranit ochrana komponent, ale to by měl umět ŠA servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Problem je v tom že škodovka proda mi nové bolero ale nenakoduje mi nového bolera. Nevim proč neuměji nebo nĕco jiného. Chtěl jsem nové bolero ale nekupuji bo mi nenakoduji ho. Bolero ma takovou vlastnost že možna ho jeden krat nakodovat. Ješte zůstava ochrana komponentů ale toto je jiná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Aha, to slyším prvně, že jde Bolero nakódovat jen jednou :o Možná si jen pod "nakódovat" představuji něco jiného... Možná @wirer by se k tomu uměl přesněji vyjádřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Kecal jsem s @wirer ale on mi rekl ze tohoto nedelal. Nevim co on poradi v tomto veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Aha, tak to pak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Všechno musim sam dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Bolero za Bolero by mělo jít. Dle historické tabulky ferdy25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Jj ale Skodovka ma problemy s kodovanim. Oni nevedi mozno se podari, mozno ne. Bolero je jen na jedno kodovani atd. Ja mam bolero s koncovkou 819 B. To je zakladni bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.