1412adam Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Takto mi z ničeho nic začal klepat motor na 1 superbu 1.9tdi 96kw... zkoušel sem pár kluků a nikdo mi k tomu nic neřekl video-1572548647.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomOlomouc Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) zdar, z ničeho nic mi postupně začal na volnoběh vibrovat motor a vydávat podobné zvuky. Vibrace občas jsou občas nejsou. Při studeném motoru většinou nejsou, při zahřátém někdy jsou dost a někdy minimální, ale citelné. Nedávno se mi dokonce stalo, že při decentní akceleraci ( asi 2/3 plynu z 90 na 120km/h ) mi vyletěli otáčky, ale rychlost se nezvyšovala, prokluzovala spojka. Častěji při rozjezdech na křižovatkách nemohu zařadit jedničku, musím napřed zařadit dvojku a až potom je reálné tam jedničku dostat. Před dvěma dny mě vyhodili z STK skrz emise a vyšší kouřivost než je povolená. Vibrace, prokluz a špatné řazení kvaltu přisuzuji dvouhmotě, jen nevím jestli to má něco společného s vyšší kouřivostí nebo budu muset kontolovat ještě třeba turbo a vstřiky. Jedná se o motor 1.9TDi 96kw 380 000km vše původní, takže spousta věcí může už zlobit. Editováno: 3. leden 2020, autor: TomOlomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 zodratá vačka? zhodiť dekel a pozrieť vačku a zdvihátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomOlomouc Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 výměna těsnění na vstřicích pomohla od vibrací motoru při volnoběhu, které se přenášely do celé karoserie. Nicméně toto klepání stále přetrvává. Zkusím tedy mechanikovi při další návštěvě navrhnout prozkoumání vačkové hřídele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.