MáťaLohniský Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Ahoj, chtěl bych se zde kluci poradit. Nechal jsem si dnes doplnit a vyčistit klimatizaci. Když jsem ale dojel domů, zjistil jsem že z krajních výdechů vytéká voda (nebo ta kapalina v kterou se změnila ta desinfekční pěna) a začala nalevo téct po drátě do diagnostické zásuvku že které odkapavala na koberec. Na pravo zase tekla do žárovky přihrádky spolujezdce. Vše jsem rozebral, a snažil se vysušit, ale můj dotaz zní. Mohl dojít k poškození elektroniky, nebo bude to pro ní mít nějaké budoucí problémy? Nebo nemohla by se třeba začít odlepovat izolace svazku, po kterém ta voda tekla a byl tedy taky mokrý? Jsem z toho dost špatný. :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Ví bůh, co to tam může udělat a kam se to mohlo dostat.... Kterej expert ti to dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 7. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Jeden servis klimatizací v okolí, vždy jsem s nimi byl spokojen, ale teď to prostě posrali. V krajních vydechu je takový špunt, kterým to začalo kapat na OBD zásuvku a na druhé straně na lampičku osvětlení přihrádky. Jde mi o to, jestli to bude i do budoucna v pohodě, nebo jim to mám jet omlatit o hlavu a chtít preventivní výměnu. Editováno: 7. Listopad 2019, autor: MáťaLohniský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Nemělo by se tomu nic stát. V motorovém prostoru se svazek namočí relativně často. Vadí jen pokud dlouhodobě leží ve vodě (to se stávalo třeba u prvních fabií - rozpadaly se pak uzlové body uvnitř svazku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.