Jamesik123 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Ahoj kluci koupil jsem octu 1.8 92kw s tím že je skřivený kotouč tak jsem koupil kotouče a destičky vyměnil a pořád když brzdim tak mi kope pedál až to klepe s celým autem je to hrozné.. Když jsem se rozjel a dal ručku tak to nic nedělalo takže zadní budou oka si myslím co by to ještě mohlo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RP1 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Máš utažené šrouby na kolech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamesik123 Vloženo 19. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 před 1 hodinou, RP1 napsal: před 3 hodinami, Jamesik123 napsal: Ano mám jsou dotazeny na 130Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RP1 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Může to být silentblok, ale to nevím jestli by kopal i pedál. Popřípadě jestli je všechno utažené na brzdách. Protože se mi stalo, že jsem měl špatně utaženou matičku na na horním uložení a dělalo to strašný bordel při jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamesik123 Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 A jaký silentblok ano je vše dotazene ještě jsem dodělávál jeden závit že byl strhli na třmenu (těhlici) že to bude tím ale ne není takže po čem jít dále? ABS kinetak čepy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RP1 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Zadní silentblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamesik123 Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Jako motoru silentblok nebo ramena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RP1 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Ramena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.