Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravim, chcel by som sa spytat či by mi niekdo vedel poradiť. Mam O3 2013 s motorom 1.6tdi 77kw clha. Problem je ten že mi vytlača chladiacu kvapalinu cez nadobku von. Najskor mi prehreje auto na 100° stupnov a potom mi zasvieti kontrolka na stratu chladiacej kvapaliny. Po otvoreni nadobky vysiči vzduch a chaladia sa vytlači naspäť do nadobky. Pri agresivnejšej jazde mi rovno vytlača chladiacu cez nadobku von. Menené bolo sanie,termostat,rozvody s vodnou pumpou,viečko nadobky. Skušal som pozriet aj radiator kurenia. Ten by mal byt v poriadku , lebo obydve hadice boli zohriate. Auto kúri,nemieša olej s vodou ani vodu s olejom a ani nedimí na bielo. Auto som daval aj odvzdušnovat cez diagnostiku a nepomohlo. Skusil som dat auto do servisu , kde skušali hlavu či neni prasknuta alebo či neni prasknute tesnenie pod hlavou na zafarbenie vody v takom pristroji ale skuška vyšla negativne na CO² vo vode. Za každu radu ďakujem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.