jurajkucharsky Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Zdravim vsetkych. Kupil som jazdenu Octaviu rocnik 5/1015 1.6, 77kW, 7 stupnova automaticka DSG prevodovka. Mam s nou vecny problem. Najprv padal vykon, ale iba na dialnici pri ustalenej rychlosti ked som siel cca 130 az 140 km za hodinu. V meste a mimo mesta pokial som siel do 110 az 120 isla normalne. Vykon nepadal. Iba 2x sa stalo ze padol vykon aj v meste.Na dialnici aby sa vykon vratil som musel odstavit auto vypnut motor znova nastartovat a chvilu zasa normalne auto tahalo. Niekedy vsak stacilo len spomalit na dialnici pod 100 a vykon sa vratil netrebalo motor vypnut. Diagnostika nic neukazovala. Vymenil sa EGR ventil zacal som tankovat lepsiu naftu a dal som do nadrze aditivum na precistenie. Potom som pad vykonu spozoroval iba 2x ale vyrazne to slo lepsie. Potom som to bol skusat a skusat a uz sa to nezopakovalo. Teraz ale motor klepoce a ide z vyfuku cieny dym aj ked len stoji a ide na volnobeh. Este jedna vec ze auto sem tam tazsie startuje.Dakujem vopred za Vase rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave.k96 Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 A nežere ti to olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 (editace) každopádne tam bude problém z DPF filtrom ak tam vobec dpf-ko je,Skadiaľ sa ozýva klepanie. Editováno: 5. Prosinec 2019, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurajkucharsky Vloženo 6. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 Olej to nezere. Dpf tam je. Klepanie sa ozyva z oblasti hlavy. Teda aspon ja som to tak pocul. Ale lepsie je pocut klepani z vnutra auta ako ked stojim pri otvorenej kapote. Alebo zo zadu ked stojim ako je kufor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurajkucharsky Vloženo 7. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2019 Cim vyzsie otacky tym vyzsia frekvencia klepania. Mozno vstrekovace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.