lolop4444 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Ahoj, jaký motor myslíte, že by byl pro mě výhodnější, 1.0 TSI vs. 1.5 TSI? Auto bude denně v provozu, nájezd předpokládám cca 25 - 30 tis. km za rok. Co tady tak čtu, tak to vypadá spíše na 1,5 tsi v manuálu. díky za vaše postřehy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Čistě podle nájezdu spíš 1.5 tsi. Ale pokud většinu nenajezdíš jen na dálnici, tak to ten 1.0 tsi úplně v klidu zvládne taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 alebo diesel keď toľko km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 (editace) Naši mají Karoq 1.5 TSI DSG, ročně najedou 30-40tis a jsou plně spokojeni. Takže myslím že na Kamiq bude ta 1.5 TSI uplně super na delší cesty. Editováno: 2. Září 2021, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Měl jsem možnost jezdit s 1,0 TSI.Pocitově mi přišel slabý.Do města ,ale dostačující. Ta 1,5 TSI bude vždy lepší volba.Určitě vyzkoušej obě motorizace...zkušební jízdou.Uvidíš sám ten rozdíl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.