roubic Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Masaz jako takova je jenom ze jezdi bederni operka takze ano i ne 3q pokud nemas masaz original tak nemas musis vymenit a prizpusobit do auta nemusis mit cudlik ale 3 bude zapinat masaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna (editace) Ak nejazdíš extra dlhé trate, prípadne to neriešiš napr. kvôli "uspokojeniu" požiadavky partnerky, tak sa na to vykašli! Tá "masáž" naozaj nestojí za to. Editováno: 24. Ledna, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna (editace) já jsem tonu O III řešil tak, že jsem při dlouhých cestách na nafoukl bederku naplno a jezdil jsem knoflíkama nahoru a dolů a v podstatě je to úplně stejný princip jako když je zapnutá masáž na tom sedadle. Akorát jsem to tlačítko musel držet a jezdit nahoru dolů. Editováno: 22. Ledna, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.