Kalamita Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Máte někdo zkušenost s problémem připojení k řídící jednotce motoru. Když jsem auto kupoval , vše fungovalo , VAG načetl všechny jednotky v autě. Momentálně je stav takový, že se připojím VAG-em ke všem řídícím jednotkám, k motorové se diagnostika připojí a po cca 5 vteřinách se odpojí a hodí to chybu "není spojení s controllerem". Motorizace 1,4/16V/63kW, kod motoru BWX, r.v.2008. Diagnostika je v pořádku , na ostatních autech mi funguje. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 Někdy bývá problém v autorádiu. Máš originál nebo něco jiného. Pokud to není originál, tak odpoj rádio a zkus se připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalamita Vloženo 2. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2020 Autoradio Dance originál . Dnes jsem se připojil jinou diagnostikou a ta normálně komunikovala. Tak nevím, kde byl problém. S diagnostikou se kterou jsem se nemohl připojit, tak se normálně na jiném autě připojím. Zítra se znovu zkusím připojit na Roomstera a napíšu jestli vše fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.