scorpiczech Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Ahojte, po delší době jsem chtěl použít navigaci v Superbu a zjistil jsem, že navigace je zamrzlá někde v Německu, kde jsem ale nikdy nebyl. Zkusil jsem přehrát software, nepomohlo. Jinak zbytek Columba jede normálně. Nepomohl ani trojhmat, ani odpojení baterie. Nějaká rada, po čem ještě jít nebo jak to rozhýbat? Zkoušel jsem hledat, ale nic konkrétního jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Vyměnit GPS anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 6. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Díky. Předpokládám, že GPS anténa je tam AGP-103 s konektorem fakra. Nebo může být i v ploutvi na střeše? Dikec za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.