Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Pokud je to MIB2, což dle čísla dílu nevím jistě, ale nejspíš jo..tak stačí aktualizovat SW na verzi MU1433 (to je poslední dostupná pro Columbus MIB2) :) 

Editováno: , autor: Krosta
Vloženo

Měl jsem za to, že MirrorLink byl jen nějaký koncernový název pro Apple CarPlay / Android Auto, ale teď mi Google skutečně potvrdil to co psal @Rapid1.0 :) 

Ví tady někdo, jestli lze do mojí jednotky Apple CarPlay dodělat?

Vloženo

Podrž tlačítko MENU, tam zvol "Aktualizace/Verze softwaru" a tam je položka SW Train. Bude to něco ve stylu MHI2_ER_SK11_xxx. Pošli sem, jakou máš verzi, ale dle mého máš pravděpodobně MIB2, takže tam půjde Apple CarPlay dodělat :) 

Vloženo

Tak jsem na to koukal a takhle starou verzi jsem ještě neřešil, tak jsem zjišťoval info.

Musí se nejprve udělat aktualizace na verzi MHI2_ER_SKG11_P2104_MU0318 a poté MHI2_ER_SKG11_K3343_MU1433. Poté se v nabídce objeví možnost aktivace Apple CarPlay a možnost přepnout vzhled na FL (jako má MIB2.5) :) 

• Díky 1
  • Pozitivní 2

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...