Foun Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Mám OIII RS Combi a nefunguje mi zadní stěrač. Motorek stěrače je v pořádku (vyzkoušen v jiném autě). Na diag bez chyb a ani přes diag nelze zadní stěrač spustit. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 No zkusil bych voltmetr a změřit napětí na motorku? Pokud neni napětí tak bych se kouknul na kabel v pruchodce do zadních dveří... Samozřejmě pojistku pro stěrač. A dále páčka, kabeláž, bcm ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Zkontroloval jsi pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek164 Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Zdravim. Nechcem zakladat novu temu. Neviete mi poradit ci sa da opravit motorcek zadneho stieraca Octavia 3 combi. Nefunguju dojazdy, pripadne ci pasuje motorcek z octavie 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.