Kolacek12 Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Přesně, jak píše @deto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 V 28. 2. 2020 na 19:46, RÁFEK napsal: Tak i má Scala je postižena "dětskou nemocí" prvních kusů v podobě nefunkční signalizace poklesu hladiny náplně ostřikovačů. Při návštěvě autorizovaného servisu mi sice potvrdili, že toto má umět každá Scala, bohužel už nejsou schopni závadu odstranit a tak požádali o radu z MB. Nabit informacemi z fóra jsem jim zmínil i možné chybné kódování, ale nepovedlo se opravit. Jsem tedy zvědav co jim poradí. Po návratu ze servisu za použití VCDS diagnostiky opraveno správným kódováním za 5 minut :-). Konkrétně jde o kanál v jednotce BCM: ENG141645-MAS00212-HW_Verbau-Nedostatek vody v ostřikovačích - nezabudovaný změnit na zabudovaný a už hlásí prázdnou nádobku. Nieje to viazane na ostrekovace svetlometov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Ostrikovace nemam a hladinu hlida, rok 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.