Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Poprosil bych o rekapitulaci montážena OII, zda jsem provedl dobře...osadit pin 27 najednotce ABS (4 pin od konce v druhé řadě), a další tři vodiče od vypínače kontroly tlaku se dají napojit na kabeláž z vypínače ESP při zachování barev kabelů. Nasledně se musí na WAGu povolit na jednotce ABS , tedy překódovat z 17025 na 641.

Děkuji moc za potvrzení či opravu

Vloženo

Chtěl jsem se zeptat tedy, který z těch pinů se osazuje, protože varianty jsou tři. upřesním že O II r.v.je 2005 konec roku .

Děkuji moc za upřesnění a za odpověď znalého.

Vloženo (editace)

Pokusil jsem se něco najít, i pro toho kdo se malinko vyzná ve schématech a zapojení. Toto je určeno pro OII od května 2005 s vybavením ABS s EDS a ASR/ESPTT Tlak.rtf

Editováno: , autor: TondaT
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, ptal jsem se v servise na dodělání kontroly tlaku pneu, ve starý OII jsem to měl, teď mám Scouta MR2007, prý to na Scouta nepůjde skrzeva náhon všech kol, nemáte někdo zkušenost? Šlo by to do dodělat nebo ne?

• o 4 týdny později...
Vloženo

Mne se tohle stalo kdyz mi zlobil tempomat. Teda tempomat za to nemohl, ale pomahalo vypnout klicek a nastartovat znova, pak tempomat zase sel. A jelikoz jsem byl jednou linej zastavit, tak jsem za jizdy vypnul klicek a znova nastartoval, nicmene to se zjevne nelibilo TPM, rosvitilo se a uz neslo zaboha vypnout podrzenim tlacitka SET. Az ve skodovce mi to museli rucne resetovat diganostikou.

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Osobne si to tiez chcem dat dorobit. Uz mam potrebne diely nakupene:

1ks 4D0 971 636 B (svorkovnica tlačítka)

1ks 1Z0 927 127 C (tlačítko TPM)

1ks 000 979 131 EA (pin do RJ ABS)...kabel cca 1,8m

2ks 000 979 009 EA (piny do svorkovnice tlačítka)

= cca 31€ v origo nahradnych dieloch.

Pytal som sa jedneho znameho, co robi v origo servise a ten by chcel za robotu 35-40€, zevraj robota tak na 3-4h...trosku vela :kol-44:

...takze cakam dalej :unsure:

Editováno: , autor: Kyselinka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...