Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

rád bych se zeptal, zda někdo neporadí. Od 19tis. km mám hluky z motoru (cvakání) při odřazování DSG. Teď má auto 30tis. km. Jednoduše bych to popsal takto: Musí být zahřátý motor, když nechám auto třeba z 80km/h volně dojížděj až do zastavení, tak DSG odřazuje až někde na 1100 otáčkách a od 1500 otáček až do odřazení v tom cvaká. Zkusil jsem to i nahrát a přikládám. Nejvíce slyšitelné je to na 7mé vteřině záznamu. 2x v servise, pokaždé mi řekli, že diagnostika je OK, nic tam nevidí a neví co to je. V manuálním režimu to neudělá, protože mu odřadím dřív než na 1100 otáčkách :)

Díky za rady :)

Michal

Srbice-servis (1).mp3

Vloženo

tak v 7mej sekunde pocut ako chces vypnut zanam

nenahras to dlhsie?

inac , ziadne divne zvuky nepocujem od prevodovky ak ju vyslovene nedonutim robit nieco co ona neplanuje

avsak, ked si stiahnes okno, a pojdes niekde popri mure ktory ti odrazi zvuk z prevodovky pocas radenia , budes prekvapeny ze sa to este nerozsypalo

takze relativne dobre tlmenie zvuku ale rachot tam urcite je.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...