Passat Man Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Ahoj, dnes jsem se celý den trápil tím, jak spárovat nový dálkáč (starý jsem nedostal, bohužel jen planžetu s prázdnným tlačítkovým obalem) s autem. Jedná se o II Fábku, rok 2008, 1.4TDi Snažil jsem se dodržet postup z VISu, kde stojí : 1. jít do 46 (jednotka komfortu) 2. adaptace 3. kanál 000 (smažou se aktuální dálky) 4. kanál 001 (nastaví se počet ovladačů) 5. mačkat ovladače až do bodu 3. v pořádku, jenže jakmile přejdu na kanál 001 tak dostanu hlášku že kanál není dostupný a končím. Má někdo tušení v čem by mohl být problém?? Jednotka je 5J0959433 (bez žádného písmenného indexu) a její kódování 00019 Kódování dělám skrze poslení origo VAG 19.6.2 , napadl mě ještě login, ale když jdu do 11-login tak mi vag neukáže žádnou nápovědu a hlavně i v posledním VISu a všude na netu žádná zmínka o potřebě kódu není. Každou radu uvítám, zámek není úplně v topu a centrál mi zde moc chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passat Man Vloženo 14. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Skutečně nikdo, vůbec nikdo netuší??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 asi nie. tiez som na to kedysi neprisiel a nepomahalo nic. dostal som tip na lokalneho vyrobcu klucov (aj autoklucov). ten mal nejaku uni diagnostiku a kym som ja stihol odpovedat cez messenger na par sprav, mal hotove. ale co a ako robil, netusim. na F3 mi kluc paroval autorizak, tusim 30€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passat Man Vloženo 15. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 díky za odpověď. Mě napadlo jestli ta jednotka není nějaká divná, načatá, nebo jestli třeba vůbec dalku podporuje. jinak diagnostiky mám taky vsemozny a originalni. Jen bych potřeboval tip co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 divna nie. tiez com kvoli corner menil a ako som pisal. nepomahalo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hlavatý Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Zdravím, mám stejný problém. Ve Fabii II rok 2009 combi mám original centrální zamykání jen na klíč. Pořídil jsem tedy vystřelovací abych šetřil zámky a snažil se ho napárovat přes VCDS diagnostiku. I když tam je original centrál,tak mi to stejně píše že jednotka centrálního zamykání není ve vozidle nainstalovaná. Když to zkouším přes komfortku, tak mi jde jen kanál 00 vymazat klíče a kanál 01 (přidání nového klíče) není dostupný. Nevíte někdo co s tím? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.