Aleš S Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Ahoj, přečetl jsem spoustu vláken, ale nic konkrétního. Mám S3 bez DCC a chci koupit alu 19 a mám teď 18. Máte někdo zkušenost komfort, jízdní vlastnosti atd. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Mňa by zaujímalo ako sa ti jazdí na tých 18 ... mam superba len krátko a mam na ňom len 17.. a summer is coming :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Mám S3 s DCC na 19" letních a 18" zimních. Komfort je +/- stejný. Myslím si, že pro S3 jsou ideální 18". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Na nasem S3 mame taky 18" (podvozek bez DCC) a v ramci moznosti je to OK. Hlavne se jeste podivej do TP, zda mas 18" a 19" zapsane. Ty co mely 17" z vyroby zpravidla nemely vetsi zapsane. Editováno: 11. Únor 2020, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindoooo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 No máš pravdu 18 nemám zapísané ,, som nútený kúpiť neoriginálne disky a cez certifikát to nejako zapísať .. lebo škoda auto to bohužiaľ nerobí .. Tiež nemám DCC tak sa toho trocha aj bojím ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš S Vloženo 11. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 18 jsou vpohodě, ale 19 mě zajímá? Co ten komfort. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 před 9 hodinami, OnMiT312 napsal: Na nasem S3 mame taky 18" (podvozek bez DCC) a v ramci moznosti je to OK. Hlavne se jeste podivej do TP, zda mas 18" a 19" zapsane. Ty co mely 17" z vyroby zpravidla nemely vetsi zapsane. Nie vzdy pravda, ja mam original z vyroby 17", ale v TP mam aj 18" aj 19", zalezi od toho ake pneu maju homologizovane na dany motor a vybavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 ja jsem uvazoval o 19", ale pak se podivas na sirku pneu a mezi 18 a 19 neni zadny rozdil v sirce pneu 235/45 r18 vs 235/40 r19 myslim, , takze je to jen opravdu na okrasu, o malickem ubrani komfortu kvuli nizsi pneu, a vypada to lepe jinak rozdil mezi 18 a 17 je velky, auto proste lepe sedi ve vyssich rychlostech ...a vice drnca na okreskach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Samozrejme, ked mas nastaveny rezim sport... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 dotaz podvozek, jelikoz dost casto vidim superby s origo kolama 18/19, ale prijde mne, ze sedi nize nez muj sportovni origo skoda podvozek je dcc podvozek o mechanickem snizeni dle potreby podle nastavni komfort/sport, nebo jen nastaveni tuhosti tlumicu? ty opticky nizzsi superby jsou temer vzdy LaK 19" 4x4 - ma laurin nejak nizsi podvozek resp tlumice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) DCC je pouze o změně tuhosti tlumičů.Každý tlumič je řízen samostatně na základě náklonů karoserie a údajů z čidel zrychlení a má svůj průtokový ventil, který řídí průtok oleje tlumičem a tím se mění jeho charakteristika. Příklad, máš nastaven Comfort, vletíš ostřeji do zatáčky a tlumiče v řádu ms ztuhnou a krásně podrží, pak opět změknou. Při smyku to ztuhne úplně brutálně, bohužel vlastní zkušenost. U DCC je standardně nižší podvozek o 10mm( opraveno, díky Patriku?) oproti standardnímu podvozku i u 4x4 a s 19" koly které krásně vyplní podběhy to pak působí že auto sedí, ale nesedí?? Na fotce je moje 4x4 s DCC a 19" koly, úplně prázdná s prázdným vozíkem. Editováno: 3. Březen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) Vsetko sedi,iba poupravim,ze s DCC -10mm,sportovy podvozok -15mm Takto predokolka,DCC, 1,5 Tsi a 19tkami Editováno: 3. Březen 2020, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.