radovan255 Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Ahojte, ako nazov napovie, niekedy mi prevodovka neprijemne trhne pri podradovani bez brzdenia z 3 do 2 prevodoveho stupna. Niekedy pocujem aj akokeby kovovy zvuk. Inak radi uplne bez problemov. Dakujem Auto je superb 2 103kw 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas23 Vloženo 4. Září 2022 Sdílet Vloženo 4. Září 2022 Zdravím podarilo sa vám odstrániť chybu ? Mám ten istý problém ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas23 Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Nepodarilo lepšie povedané som to neriešil mám druhu prevodovku čiže ak sa pokazí tak ju vymením zatiaľ slape a vám sa podarilo odstrániť tento problém ? V com to bolo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.