Knedlo Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Zdravím, potřeboval bych pomoc, auto naftový Kodiaq, odešlo mi servo , už se s tím někdo setkal ? může někdo k tomu něco říct ? Vag - 15790320 ridici jednotka vadna B2000 49 (137) vnitrni elektricka chyba nutno podotknout, že se mi rozsvítila kontrolka volantu a hned červeně - naposled zhruba před 300km, ale stačilo zastavit a znova nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knedlo Vloženo 22. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Koukám nikdo nic, takže - auto bylo v Německém servisu Škoda Neustadt - od nás je to vše daleko a mám to štěstí, že kamarád tam dělá, byla potvrzena chyba řídící jednotky, kulance byla možná, ale jelikož mám nájezd nad 100t tak nezbývá než platit. Musí se koupit komplet servo - cena komplet s prací a se servem které má na konci X tzn.(repasovaný díl) 1730Eur. cena v AK tuším 46tisic s daní ! a to bez práce Momentálně zkusím jinou variantu, pokud vše vyjde napíšu info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Solidní pálka. Kolik máš najeto a jak je auto staré? Záruka byla jen klasika nebo 5let a 100 tis.km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knedlo Vloženo 22. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 r v .11/2017 najeto téměř 200 t. km Německé dálnice , na interiéru není vidět jakékoliv opotřebení, což jsem nečekal na takový nájezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.