Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj chtěl bych se zeptat. Všiml jsem si, že se mi občas stane že se mi při podřazení ozve jako by ,,zahučení”. Ale je to jen pokud auto pár dní stojí a je venku pod nulou. Pokud se motor zahřeje, už to nedělá. Další den už je to v pořádku. Ozve se to zase jen když auto pár dní stojí. Pokud jezdím každý den, nedělá to. 
Napadlo mne spojkové ložisko, ale namám s tím zkušenost. Díky za názor. 

• 10 měsíců později...
  • Autor

Někde jsem četl, že spojkové ložisko hučí při sešlápnutí spojky, ale někde zase že při pouštěni spojky, což by mohl být můj případ. Nemá někdo zkušenost s výměnou spojkové sady v autorizáku? Kolik si mám připravit? Děkuji za info

To ešte neznamena že to je na vymenu a ešte to nemusi byt spojkovym ložiskom. Kolkokrat ste menili olej v prevodovke za 12 rokov ?

• Autor

Děkuji za reakci. Ještě jsem olej neměnil. Kdybych ho teď nechal vyměnit, nebudu ho muset měnit potom při případné výměně spojky znovu? Děkuji

• Autor

Tak jsem se chtěl objednat na výměnu oleje v převodovce v autorizáku a vyloženě mne od toho odrazovali. Nechápu, proč se jim to nechce dělat. 

Tak to nechapem prečo nemusi to robiť autorizak len tam treba dať origo olej.

Ale tie pazvuky pri podradeni to neodstrani ale predlži životnosť prevodovky.

• Autor

A dalo by se někde najít jaký se tam leje origo olej a kolik (servisní manuál)? Díky

Kupuju sa 2 litre.

https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/g060726a2-prevodovy-olej-1l-skoda-13762.html

• Autor

A da se najít popis jakej šroub je vypouštěcí a kolik a kudy nalejt? Díky

Všetko je tu na fore popisane aj na 1,2-ke je ten isty postup.

• Autor

Jinak podařilo se mi nahrát ten zvuk (hučení), co se ozývá při pouštění spojky.

Ale jen při rozjezdu, nebo podřazení. A jen když je motor studenej a auto pár dní stojí, po ujetí cca 10km to přestane. Pokud jezdím každý den, tak se to taky neukazuje.

Každý, kdo to slyšel, tak mu to nic neříká.

V pátek jsem to odvezl do autorizáku s tím, že to příští týden vyzkouší.

Roomster.mp3

Upraveno od vitezslav2

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.