Ondra Lučan Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Zdravím, půjdu na technickou a výfuk na tom není moc dobře, přemýšlel jsem že bych koupil už nějaké lepší se zvukem. Přemýšlel jsem nad tímto. https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-fabia-ii-sportovni-tlumic-vyfuku-6y-5j-jom-11347cz315/?gclid=EAIaIQobChMIjpeY7dPg5wIVg4jVCh2SjQp3EAQYAyABEgITzfD_BwE Myslím si že když to má homologaci tak by nemuseli mít kecy na STK. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Máš výrez na zadnom nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Výřez nemám ale tak podle šablony a výfuku by se to vytvarovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Ak sa ti s tým chce piplať, tak do toho, budeme radi ak napíšeš potom svoje poznatky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Určitě dám vědět, jen teda doufám že nebudou kecy na STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 V 21. 2. 2020 na 19:49, Ondra Lučan napsal: Určitě dám vědět, jen teda doufám že nebudou kecy na STK. Rozšířit To asi záleží od konkrétnej stanice. Ja mám napr. H7 HID sadu a zatiaľ som prešiel cez STK úplne bez problémov 3x. Keď je technik normálny, vidí, že to je kvaitne spravené, nehúči to ako tank a emisie sú tiež ako s origo výfukom, tak to pravdepodobne vôbec nebude riešiť. Podľa popisu je ten výfuk aj homologovaný, takže aj z právneho hľadiska by to malo byť ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 9. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Mám hotovo, na STK všechno v pohodě. Jak kdyby tam byl sériový, nepadlo o něm ani slovo ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.