Martin114 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Ahoj, prosím o radu, zda se někdo nesetkal s touto závadou - nesvítí osvětlení kufru, maxidot nesignalizuje otevření 5 dveří. Auto prostě nepozná, že jsou otevřené 5 dveře, tudíž když odemknu centrálem, otevřu pouze kufr, po chvíli se auto opět zamkne. Vše ostatní funguje - centrál zamykání, odemknutí, odemknutí 5 dveří klíčem. Jelikož sem problémy se zámky a jejich mikrospínači řešil u octávek, golfů, passatů apod. dříve, vsadil jsem na špatný zámek, který jsem objednal a vyměnil, ale bohužel se to chová stále úplně stejně... Koukal jsem na pojistky a dle schéma je společná pojistka na osvětlení interiéru, ta je v pořádku, žárovka je také v pořádku. Roomster je jeden z posledních rv 2014, najeto 40tis km, vše originál, máme ho téměř od novoty, kabeláž a štekry jsou všechny jako nové. Neměl by někdo s něčím takovým zkušenost? Po čem jít? Moc díky za každou radu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 (editace) já to mám taky , odemknu dálkovým pozor celý auto ne jen kufr , ale vlezu jen do kufru nejdříve a po 3min zabouchnu 5 dveře a chci jít do auta a už je auto zamčený . To dělá hned nový . roomster 2007 . nebot systém pozná že jsem neotevřel dveře , na kufr to nefunguje a zase se zamkne auto , jak zabouchnu dveře pátý hned jsou zamčený . To bys musel otevřít dveře a hned zavřít a pak jít do kufru , prý je to kvůli zlodějům ,když něco děláš v kufru nevíš kdo ti vleze do auta. Editováno: 21. Únor 2020, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 (editace) Koukal jsi na kabeláž co vede v husím krku ? Editováno: 22. Únor 2020, autor: kecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Hladiš Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 (editace) Čau lidi, nevím jak a jestli jste to vyřešili. Teď jsem měl stejný problém na otcovo Roomsteru, zjistilo se že to byl kabel ve svazku od jednotky BCM co jde podél levého prahu ke svorkovnici do pětek. Někde na trase byl přerušený, provedl se baypas a vše zas svítí a signalizuje nevím který z kabelů to byl, postuju co se zjistilo v servisu. Hodně zdaru Editováno: 7. leden 2022, autor: Michal Hladiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.