Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, má niekto skúsenosť s veľkosťou kufra sedanu pre 2 malé deti? Ide mi to, či do Superb sedanu nacpem nasledovné kombinácie a zvýši ešte priestor na pár tašiek:

- 2 šporťáky

- 1 šporťák a 1 klasický kočík

Momentálna situácia je jedno dieťa.

Nepíšte mi prosím, že mám ísť do Combi, to mi je úplne jasné, že toho priestoru tam bude viac.

Vďaka všetkým za kvecné pripomienky príp. reálne skúsenosti/postrehy.

Myslim si ze zalezi od kocikov presne, 1 sportak + 1 klasika kocik sa mi do auta zmestia, na ne mozes nieco poukladat, takze ano da sa to, ale teda zalezi na sirke kociku, lebo na dlzku sa mne oba kociky v pohode zmestia

Záleží opravdu na kočárku - rozměry plus jak moc se dokáže složit. Kufr je "pravidelný", takže se dá poměrně přesně spolehnout na měření.

• Autor

Vďaka za postrehy. Mohol by mi niekto sem prosím napísať reálne rozmery šírka, dĺžka, výška? Doma by som to potom zmeral oproti kočíku. Budem veľmi povďačný...

Dlzka cca 120 cm, sirka cca 102 cm, vyska v najnizsom bode na konci kufra  cca 50 cm

• Autor

Vďaka moc, to vypadá nádejne :-)

Myslím že v pohodě, 2x trojkolový Sporťák, hromada hebel+jídel pro děti a věci pro 2 děti, 3 dospělé na 5dní na horách, plato venku. Nevěřil jsem co se do té nory všechno vejde, ovšem vnitřní zpětné zrcátko mi bylo k ničemu.

Na střeše rakev, uvnitř 2x běžky, hůlky + boty a hadry na běžky+litr švestkové pálenky??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.