Vojta91 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Ahoj, rád bych se zeptal - od víkendu mám problém s mojí F1 (1.2 HTP, 40kW, bez posilovače), při jízdě rovně a hlavně při zatáčce doprava se ozývá praskání či cvakání nebo drhnutí či jak to popsat, s plynem nabírá na frekvenci Pootočím volantem o pár mm doleva při přímé jízdě a zvuk zmizí. Ozývá se od nějakých 20 do cca 70 pak zaniká. Dneska jsem si všiml že cvaká i při parkování u obchodu doprava (motor na volnoběh a neutrál bez kvaltu). Samozřejme to nedělá při každé jízdě, jak jinak. Mohl by mi někdo poradit na co kouknout..jsem z toho celkem na prášky co to je ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) To vypadá na vnější kloub poloosy. Nemá cenu spekulovat jestly pravý,nebo levý a vyměnit oba dva. Přečti a hledej v sekci podvozek! Editováno: 3. Březen 2020, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.