Publikováno Březen 3, 20205 r Zdar Asi pred 4 dny mi pocitac nejak ukazuje divnou spotrebu na mem 2 superbu 2.0tdi. Kdyz se rozdedu tak spotreba pri rozjezdu je nekde cca 12l/100 coz chapu. Ale pri jizde mi ukazuje od 7 do 85l/100. Hlavne kdyz dojizdim a mam neutral tak to vzdy vyleti na 85 a po cca 6-7 sekundach zacne klesat dolu az na carky ze neni zadna spotreba. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Motor byl napichnut ale neni zadna chyba.
Březen 4, 20205 r A robi ti to odkedy? Tiez mam dvojliter a nikdy v zivote mi nevyskocila aktualna spotreba na 85L + tiez sa mi nikdy nestalo, ze by mi to ukazovalo ciarky (mozno to zalezi od roku a firmwaru v budikach, nehadam sa). Kazdopadne pochybujem (ale je to len moj predpoklad), ze je to len tym, ze ma nastavenu aktualnu spotrebu...
Březen 4, 20205 r Autor Tak vyreseno. Nevim proc a jak ale bylo pry rozkodovane vstrikovani. Prehrany software a vse je zase ok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.