bobo69 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Zdar Asi pred 4 dny mi pocitac nejak ukazuje divnou spotrebu na mem 2 superbu 2.0tdi. Kdyz se rozdedu tak spotreba pri rozjezdu je nekde cca 12l/100 coz chapu. Ale pri jizde mi ukazuje od 7 do 85l/100. Hlavne kdyz dojizdim a mam neutral tak to vzdy vyleti na 85 a po cca 6-7 sekundach zacne klesat dolu az na carky ze neni zadna spotreba. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Motor byl napichnut ale neni zadna chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Máš nastavenú aktuálnu spotrebu. Prepni si to na priemernú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 A robi ti to odkedy? Tiez mam dvojliter a nikdy v zivote mi nevyskocila aktualna spotreba na 85L + tiez sa mi nikdy nestalo, ze by mi to ukazovalo ciarky (mozno to zalezi od roku a firmwaru v budikach, nehadam sa). Kazdopadne pochybujem (ale je to len moj predpoklad), ze je to len tym, ze ma nastavenu aktualnu spotrebu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo69 Vloženo 4. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Tak vyreseno. Nevim proc a jak ale bylo pry rozkodovane vstrikovani. Prehrany software a vse je zase ok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.