Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj, po aktualizaci softwaru rádia nemám loga rádiových stanic - snažím se je nahrát, mám je staženy podle VIN ze škodováckých stránek, ale při nahrávání mi vyjede hláška "chyba soubor"a logo se nenahraje  . Rozlišení *.png souborů je 160x120 pix. 

20200302_161417.jpg

Upraveno od MartinOstravak

Stiahnute zo skoda update portalu?

• Autor

ano, podle VIN -  a stejně  načte ty obrázky :( 

• 7 měsíců později...

Ahoj, mám stejný problém, loga se mi neukládají a ani je nelze uložit z USB. Už je problém nějak vyřešený ? Petr

Skuste mozno z karty SD nahrat.

Mozne je ze potrebuje logo stanici s cislem rozhlasu. Tehdy soubory jsou .pnj a ne .png

• Autor
V 2. 11. 2020 na 17:09, hery napsal:

Ahoj, mám stejný problém, loga se mi neukládají a ani je nelze uložit z USB. Už je problém nějak vyřešený ? Petr

ahoj, já byl v servisu, výměna celého rádia, pak již v něm loga byly nahrány a už to funguje, už loga nemizí. Při naladění nové stanice se logo nějak přiřadí samo.... 

Logo stanice sa určite nepriraďuje nejak samo, ale logo načítava pomocný kmitočet stanice cez RDS signál a automaticky ho načíta. Dokonca je v MENU infotaimentu aj na to položka, kde sa to dá vypnúť/zapnúť.

• 3 týdny později...
V 4. 11. 2020 na 17:49, touareg3 napsal:

Logo stanice sa určite nepriraďuje nejak samo, ale logo načítava pomocný kmitočet stanice cez RDS signál a automaticky ho načíta. Dokonca je v MENU infotaimentu aj na to položka, kde sa to dá vypnúť/zapnúť.

Ahoj, v nastavení mám ukládání loga stanice zapnuté....

• 4 týdny později...

Ahoj, měl jsem stejný problém, loga stanic se nepřiřazovaly automaticky a ani nešly nahrát z USB (stejná chyba jako na videu v prvním příspěvku). Loga stanic kupodivu začala fungovat po tom, co jsem po mnoha marných pokusech v "Rozšířeném nastavení" vypnul "Automatické přiřazení loga" a změnil "Region loga" na Českou republiku, tak najednou už šlo nahrát logo z USB, pak jsem znovu zkusil zapnout "Automatické přiřazení loga" a od té doby se mi přiřazují loga automaticky při uložení stanice na předvolbu a funguje mi i přiřazení loga z USB paměti. Třeba tento postup někomu se stejným problémem pomůže a nebo taky třeba ne.

• 1 rok později...

Restartuj to, drz hlho zatlacene tlacidlo hlasitosti az po restart. Potom postum nahravania loga z usb opakuj. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.