MartinOstravak Vloženo 12. Březen 2020 Vloženo 12. Březen 2020 (editace) ahoj, po aktualizaci softwaru rádia nemám loga rádiových stanic - snažím se je nahrát, mám je staženy podle VIN ze škodováckých stránek, ale při nahrávání mi vyjede hláška "chyba soubor"a logo se nenahraje . Rozlišení *.png souborů je 160x120 pix. 20200312_112357+.mp4 Editováno: 12. Březen 2020, autor: MartinOstravak Citovat
Patrik1971 Vloženo 13. Březen 2020 Vloženo 13. Březen 2020 Stiahnute zo skoda update portalu? Citovat
MartinOstravak Vloženo 13. Březen 2020 Autor Vloženo 13. Březen 2020 ano, podle VIN - a stejně načte ty obrázky :( Citovat
hery Vloženo 2. Listopad 2020 Vloženo 2. Listopad 2020 Ahoj, mám stejný problém, loga se mi neukládají a ani je nelze uložit z USB. Už je problém nějak vyřešený ? Petr 1 Citovat
TOMUS Vloženo 2. Listopad 2020 Vloženo 2. Listopad 2020 Skuste mozno z karty SD nahrat. Mozne je ze potrebuje logo stanici s cislem rozhlasu. Tehdy soubory jsou .pnj a ne .png Citovat
MartinOstravak Vloženo 4. Listopad 2020 Autor Vloženo 4. Listopad 2020 V 2. 11. 2020 na 17:09, hery napsal: Ahoj, mám stejný problém, loga se mi neukládají a ani je nelze uložit z USB. Už je problém nějak vyřešený ? Petr ahoj, já byl v servisu, výměna celého rádia, pak již v něm loga byly nahrány a už to funguje, už loga nemizí. Při naladění nové stanice se logo nějak přiřadí samo.... Citovat
touareg3 Vloženo 4. Listopad 2020 Vloženo 4. Listopad 2020 Logo stanice sa určite nepriraďuje nejak samo, ale logo načítava pomocný kmitočet stanice cez RDS signál a automaticky ho načíta. Dokonca je v MENU infotaimentu aj na to položka, kde sa to dá vypnúť/zapnúť. Citovat
hery Vloženo 25. Listopad 2020 Vloženo 25. Listopad 2020 V 4. 11. 2020 na 17:49, touareg3 napsal: Logo stanice sa určite nepriraďuje nejak samo, ale logo načítava pomocný kmitočet stanice cez RDS signál a automaticky ho načíta. Dokonca je v MENU infotaimentu aj na to položka, kde sa to dá vypnúť/zapnúť. Ahoj, v nastavení mám ukládání loga stanice zapnuté.... Citovat
lovik Vloženo 19. Prosinec 2020 Vloženo 19. Prosinec 2020 Ahoj, měl jsem stejný problém, loga stanic se nepřiřazovaly automaticky a ani nešly nahrát z USB (stejná chyba jako na videu v prvním příspěvku). Loga stanic kupodivu začala fungovat po tom, co jsem po mnoha marných pokusech v "Rozšířeném nastavení" vypnul "Automatické přiřazení loga" a změnil "Region loga" na Českou republiku, tak najednou už šlo nahrát logo z USB, pak jsem znovu zkusil zapnout "Automatické přiřazení loga" a od té doby se mi přiřazují loga automaticky při uložení stanice na předvolbu a funguje mi i přiřazení loga z USB paměti. Třeba tento postup někomu se stejným problémem pomůže a nebo taky třeba ne. 2 Citovat
kuyonmodel Vloženo 15. Únor 2022 Vloženo 15. Únor 2022 Restartuj to, drz hlho zatlacene tlacidlo hlasitosti az po restart. Potom postum nahravania loga z usb opakuj. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.