sanyo151 Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 (editace) Ahoj lidičky uvažuji o koupi škoda KAMIQ ale nevím jetli je kufr dostatečně velkej ještě jsem neměl možnost vidět auto naživo proto se chci zeptat tady Vlezou se do kufru 18ti palcová kola všechny 4 a pak kolik centimetru je v kufru prostor po sklopení zadních sedašek k předním sedačkám?? děkuji za odpověd Editováno: 22. Březen 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 A proč se neuajdeš podívat do autosalonu? Vzdyt když něco chci, tak si na to musím sáhnout. 18 kola tam asi nedaš. Ja do Karoqu s bídou dám 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkriza Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 před 1 hodinou, sanyo151 napsal: já tam dal 3 kola 16,víc se tam nevejde.Po sklopení sedaček ,je tam 1,4m k přední sedačce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxipess Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Jenom potvrzuji, pokud chces nalozit 4 kola, tak se musí sklopit sedacky. Bohuzel zadní lavice není posuvna. Pokud byste chteli prevazet delsi predmety, a sklopit predni sedadlo spolujezdce, tak pozor, sportovni sedadla nejdou sklapet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 27. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 V 25. 3. 2020 na 20:49, maxipess napsal: Jenom potvrzuji, pokud chces nalozit 4 kola, tak se musí sklopit sedacky. Bohuzel zadní lavice není posuvna. Pokud byste chteli prevazet delsi predmety, a sklopit predni sedadlo spolujezdce, tak pozor, sportovni sedadla nejdou sklapet. děkuji za informaci.... deska nebo dvojte dno nebo jak se to jmenuje aby vyška kufru a sklopených sedaček byla na stejné urovni je za příplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvit Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 Za příplatek je skoro vše :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 27. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdepel Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Na Kamiqa jsem přešel z Octavie kombi a tam je kufr hodně velký. Ale protože jsem chtěl kratší auto a Kamiq se mi zdál vhodný a taky se mi líbil, tak jsem si ho pořídil. Mám tam za příplatek mezipodlahu a zatím jsem ji nezvedal. Převoz tašek s nákupem, batohy, nářadí na zahrádku. Mám za příplatek sklopné přední sedadlo a už jsem převážel koupený stromek 2,4 metru, v pohodě se tam vešel. Na lyže jsem koupil příčníky a držáky na lyže od fa Hakr za dobrou cenu. Když pojedu na dovolenou a nebude místo stačit, tak na střechu hodím střešní box. Dá se půjčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 2. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 před 22 hodinami, Zdepel napsal: Na Kamiqa jsem přešel z Octavie kombi a tam je kufr hodně velký. Ale protože jsem chtěl kratší auto a Kamiq se mi zdál vhodný a taky se mi líbil, tak jsem si ho pořídil. Mám tam za moc děkuji za informaci :) můžeš mi prosím do soukromé zprávy napsat jestli sis Kamiqa konfiguroval podle sebe a nebo jestli si kupoval předváděcí vůz a pokud si konfiguroval jak asi dlouho si na něj čekal? chci to vědět jen pro představu děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vospik Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 V 2. 4. 2020 na 18:20, sanyo151 napsal: moc děkuji za informaci :) můžeš mi prosím do soukromé zprávy napsat jestli sis Kamiqa konfiguroval podle sebe a nebo jestli si kupoval předváděcí vůz a pokud si konfiguroval jak asi dlouho si na něj čekal? chci to vědět jen pro představu děkuji Ahoj, já auto objednal do výroby v cca půlce září a dodání bylo v půlce března..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 13. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 V 11. 5. 2020 na 8:40, Vospik napsal: Ahoj, já auto objednal do výroby v cca půlce září a dodání bylo v půlce března..... děkuji moc za informaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanyo151 Vloženo 13. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 mam ještě dotaz prosím kolik cm je v kufru místo po sklopení zadních sedadel k předním sedačkám děkuji za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 3. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2020 Zdravím, využiji založeného tématu, neboť jsem v kufru nového kamiqa našel tuhle roletu, viz fotka. Nemůžu přijít na to, k čemu a jak se používá. Je dlouhá na šířku kufru... Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rottax Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 Já jí při koupi našel v kufru takto zavěšenou, tak předpokládám, že je to součást síťového programu, ale z kufru jsem jí vyndal a nevím, jestli se mi někdy bude vůbec hodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.