eXt Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 *nenašel jsem podobné téma, předem se omlouvam za doublovaní* Koupil jsem mechanismus stěračů z vrakáče (motorek mám ze svých), výměna OK, stírají, ale základní poloha je výš než spodní bod, kam až jedou. TZN. jedou z bodu A (uplne dole u lišty) do bodu B (konec okna), ale základní poloha je C (je cca 10cm od spodu okna), takže jsou prostě vidět na skle. Nevím, proč mají tendenci jet níž a pak se zastavit o 10 cm výš. Ví někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Pokud jsi měl demontovanou páku z motoru tak to bude tím, že není ve správné poloze. Tzn. nechat motor tam kde se zastavil, uvolnit páku na motoru, stěrače dát do základní polohy a páku znovu přitáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.