johnxx Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zajímá mě kolik stojí přezutí 4 kol na auto v pneuservise.Slyšel jsem, že přezutí na ALU disk je 2x dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zajímá mě kolik stojí přezutí 4 kol na auto v pneuservise.Slyšel jsem, že přezutí na ALU disk je 2x dražší No po prvním mrazíku maj stejně servisy nacpáno - tak je jednodušší koupit disky a přezouvat si sám je to práce na chvíli a kola zaberou stejný místo jestli s diskem nebo bez něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 musim tuhle zimu odjezdit na alu kolech, protoze nemam plechače, to vite, kdyz si 21 letej borec koupi octavku, tak uz nema na nic jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 ve škodovce přehození z letních na zimní 280kč bez DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 musim tuhle zimu odjezdit na alu kolech, protoze nemam plechače, to vite, kdyz si 21 letej borec koupi octavku, tak uz nema na nic jinyho jo to znám... to je pak jenom suchej chleba s vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) vcera jsem si nechaval v liberci prevazit 4x plechy + dofoukat dusikem, platil jsem neco pres 3 stovky, zadna montaz, nebo demontaz, jen jsem jim to tam hodil a odpoledne vyzvedl .. doufoukat mysleno, premerit a pripadne dofouknout .. ne opetovne naplnit novou smesi Editováno: 1. Listopad 2006, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Ja u meho pneuservismana platim tak 150 az 200 (celkem za 4 kola) za sundani z auta, prehozeni plastu a dani na auto, ale mozna je to tim ze k nemu uz jezdim furu let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Vyskov - zastrcenej pneuservis. Za prezuti pneu (na litakach) z letnich na zimni 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zajímá mě kolik stojí přezutí 4 kol na auto v pneuservise.Slyšel jsem, že přezutí na ALU disk je 2x dražší No po prvním mrazíku maj stejně servisy nacpáno - tak je jednodušší koupit disky a přezouvat si sám je to práce na chvíli a kola zaberou stejný místo jestli s diskem nebo bez něj... Nevím jestli je 2x dražší přímo to přezutí ALU, spíš myslím že podstatně dráž vyjde potom následné převážení ALU kol, protože pekelně drahé jsou ty samolepící vyvažovací tělíska. A s přehazováním obutých kol doma opatrně, protože každé kolo než se nahodí na auto by se mělo taky převážit. Jinak já byl přezouvat dneska kompletně, tzn. vyzout z letních a nazout zimní + foukání plynem vč. rezervy (to jsem tak jednou měl defekt, hodil jsem rezervu a měl znovu defekt a na té prázdné rezervě jsem musel dojet cca 10km, takže byla totálně v pr.... ) a cenovka 620,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ludia to si neviete prehodit 4 plechace???? hm mna by skor zaujimalo ako casto ich treba centrovat hm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 To Relic: Ten kdo nemá garáž, tak musí zasponzorovat nějaký ten pneuservis. Já si je taky přehazuju doma sám a musim říct že v tom nevidím žádnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 zaajdaa: a aj kazdy rok ich centrujes hm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Konečně přezuto, letní na zimní na ALU, vyvážení, dofouknutí, cena 500 kč-Vysočina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Přezutí 0,- Vyvážení 0,- Dusík 0,- Montáž, demontáž 0,- Když tam pracuje rodina... Jen ty čekačky jsou stejné pro všechny, lidi se jako každý rok zbláznili a nechávají to až až už je pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ja prevazuju plechy po kazdy sezone a pokazdy je co prevazovat, jeste se mi nestalo, ze by s tim kolem neudelali nic, takze asi tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ja prevazuju plechy po kazdy sezone a pokazdy je co prevazovat, jeste se mi nestalo, ze by s tim kolem neudelali nic, takze asi tak .. Me se taky nestalo, ze by mi v servise nic nenasli a netvrdili jak je to potreba vymenit. Kdyz potrebují prachy, mozne je i nemozne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 tak u nas sundani letnich z elektronu a nandani novych letnich a vyvazeni 620...jo a ty kola jsem mel sundany tak ze pouze prezuti a vyvazeni...docela ma to zaskocilo jo a nove ventilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) Uskladnění pneu na disku přes sezónu (letní přes zimu a naopak se zimními, nemám kde pneu skladovat) + převážení + montáž = 650,-Kč včt. DPH - v Praze Editováno: 8. Listopad 2006, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Dneska jsem nechal přezout jeden plecháč + vyvážení + ventilek = 100,-K včetně uložení do kufru a s účtenkou! Mezi Kolínem a K.Horou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jsou to 4 roky byl to Favorit. Sundani letnich, nandani zimnich, nove ventilky, umyti v mycce bez ptani se - 960,- PneuSafranek - Praha. Bez lejstra pry 600,- Nezaplatil jsem to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Ventilky, obutí plecháčů, vyvážení, přehození z letních elektronů na autě celkem za 580,-. Hodinová fronta v ceně :-(. Pneuservis PePe Prostějov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Rožnov -500kč,přehození kol+pláštů+vyvážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Jsou to 4 roky byl to Favorit. Sundani letnich, nandani zimnich, nove ventilky, umyti v mycce bez ptani se - 960,- PneuSafranek - Praha. Bez lejstra pry 600,- Nezaplatil jsem to! jojo, to potvrzuju, taky jsem tam v minulosti jednou byl a byl to masakr, safranek se s cenama nesere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Jsou to 4 roky byl to Favorit. Sundani letnich, nandani zimnich, nove ventilky, umyti v mycce bez ptani se - 960,- PneuSafranek - Praha. Bez lejstra pry 600,- Nezaplatil jsem to! jojo, to potvrzuju, taky jsem tam v minulosti jednou byl a byl to masakr, safranek se s cenama nesere Taky byly fronty a Safranek na Hajich u Benziny mel 2 auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Vyvážení 4 plecháčů 80,- Kč, těch 20 šroubů jsem si pak už přešrouboval sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.