Přejít na obsah

Pneuservis-ceny

johnxx

Doporučené příspěvky

• o 3 roky později...

Ahoj,

taky přidám zkušenost...

sundání kol, přezutí pneumatik z letních na zimní, vyvážení, nafoukání dusíkem a nové červené ventilky, nandání zpět na auto, kola 15. Práce na 20min. Cena už přesně nevím ale bylo to něco přes 1300Kč. Servis Barum... :-(

Už mě tam nikdo nikdy neuvidí... a to jsme tam jezdili pravidelně s 2-ma auty...

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakožto spolumajitel Pneuservisu tady dávám orient.naše ceny.Striktně se jich nedržíme,pro známé a stále zákazníky jsou tam ještě slevy a plná cena-chce-li to někdo vedět je cena,pokud si někdo přijede s novými pneumatikami,které nebyly zakoupeny u nás.Ještě jsme to nikdy nepoužli,ale v ceníku to máme.

post-128-035778300 1285307892_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Cosby-Přijde mi nemorálmí si účtovat jiné-vyšší ceny, jenom proto, že přijedu se svými pneu, protože nejste schopni nabídnout konkurenční cenu !!! A je mi jako spotřebiteli jedno co za tím stojí a jak se věci v daném obchodu mají!!! V podstatě je i jedno, že to zpravidle neúčtujete-ten nemorální sazebník prostě existuje, asi jako dvojí ceny v hospodě pro našince a cizáky-- fůůůj.............

Odkaz ke komentáři

Vůbec nevíš o co jde.Pokud prodávám svojí gumu,ručím za nic.Pokud montuji cizí,musím ji prohlédnout zkontrolovat jestli není poškozená atd.Čas strávený navíc se někde musí ukázat.

Je to"kartel"okolních pneuservisů,my jej vypsány máme,ale nedodržujeme.

Co se týče internet.obchodů a tak s tím jdi prosím tě doprdele.Je vidět,že o tom víš hovno a to mě sere.Jsou to týpci,kteří pouze něco překupují.Náklady-psací stůl,telefon,notebook.

Pneuservis-tak jsi zjisti,co stojí vybavení pneuservisů,provoz atd atd.Pak možná s těmi debilními kecy o tom,že nejsme schopni nabídnout lepší cenu možná přestaneš.

Jdi třebas k zubaři s tím,že máš svůj amalgám na plombu,že to chceš nej navrtat a vyčistit a plombu máš svou.

Editováno: , autor: cosby
Odkaz ke komentáři

Mam taky pneuservis a nikdy nemuzem konkurovat internetu. Kdyz si to vezmes tak internetovi obchod kupuje například 195/65-15 zimni barum za 600kč (protoze bere cely kamion!) a skoro kazdy mensi pneuservis kupuje za cca 990kč. Tak nemuzou chcit zakaznici abychom pneumatiku prodali za 1000kč jako na internetu to proste nejde! Ja osobne ji prodavam za 1100kč. A pokud nekdo nevi jak to chodi tak at se drzi komentare. Navic gumy z internetu jsou vetsinou cina rusko ukrajina polsko a je to sileny na vyvazeni. Ja mam stejny ceny uz 5 let jak prezuti tak ceny pneumatik protoze sem na vesnici a tady lidi koukaj na kazdou korunu. Ja mam cenu prezuti 4 kol od 280kč.

Editováno: , autor: olgojchorchoj
Odkaz ke komentáři

Je to tak a spousta a spousta dalších fíglů.Např.my máme smlouvy přímo s fabrikami Conti-Barum,Michelin,Pirelli a přesto některé tyto pneu nakupujeme přes internet.obchody-divné,že?Proč?protože internet.obchody tyto pneu,které se vyrábí asi v 4-6 zemích nekupují v česku,ale třebas na ukrajině,polsku atd a rozdíl kurzů dělá cenu pneu.Ale taky potom lidé nadávají,když koupí Bridgestone made in PLR a za 20.000km s ní mají olačku.

My máme zákazníky,kteří si raději připlatí a chcou pneu made in Japan,CZ,DE a podobně.prostě už ví,jak to chodí.Abych řekl pravdu,jen asi možná 5% lidí si k nám doveze pneu z netu protože ví,že když to koupí u nás a něco se stane,my jim dáme po dobu reklamace náhradní pneu,my se jim o to postaráme.

Příklad za sebe-když jsem vybavoval barák,tak krom nějakých drřáků televize na stěnu,poličky pro DVD atd jsem spotřebiče kupoval v 8 km vzdáleném malém kamenném obchodě,i když jsem veděl,že to má o 1500 Kč dráže než na netu(Jednalo se o bílé zboží) a vyplatilo se.Po roce mi odešla né zrovná levná lednička a co se stalo?-Zavolal jsem do obchodu,oni přijeli,naložili,zapůjčili malou náhradní ledničku,potom zase dovezli,nastěhovali,zapojili.A vo tom to je a pokud to někomu nedošlo a chce za každou cenu ušetřit pár kaček,je mi ho líto.

Odkaz ke komentáři

jo a ještě musím dodat jednu zkušennost,u které se směji.Kousek od nás prodávají jeté pneu a vždycky se směji lidem,kteří si myslí,že v německu atd vyhazují jen tak pneu pneu s 6mm vzorku.Když si lidé přivezou od tama sadu pneu,skoro z 90% jsou vždy 2 pneu KO,ale bohužel pokud se pneu nenazuje,nejde to poznat,takže máte vidět jejich pohledy,když musí 2×platit přezutí.

Odkaz ke komentáři

jo a ještě jedná věc.Např.internetový obchod- http://www.novepneumatiky.cz/ bral Micheliny od nás.

Samozřejmě za naše nákupní ceny,protože jsou to dobří kamarádi,mají velkosklad kousek od nás a vcelku dobře spolupracujeme.

On totiž jediný Michelin si hlídá ceny a moc se nevyplatí je nakupovat zvenku.Někdy,při příznivém kursu ano,taky jsme je někdy od nich brali,ale je to jako na kolotoči.

A taky jsem našel pár netových obchodů,které měly horší ceny než jsme mohli nabídnout.Byly to hlavně pneu,které bereme přímo z fabriky,ale jak jsem psal,jen něco a někdy,protože třebas né všechny Conti se dělají ve světě a tak ty co se kupují v ČR nemají internet.obchody za nějaké extra ceny.

Odkaz ke komentáři

Vůbec nevíš o co jde.Pokud prodávám svojí gumu,ručím za nic.Pokud montuji cizí,musím ji prohlédnout zkontrolovat jestli není poškozená atd.Čas strávený navíc se někde musí ukázat.

Je to"kartel"okolních pneuservisů,my jej vypsány máme,ale nedodržujeme.

Co se týče internet.obchodů a tak s tím jdi prosím tě doprdele.Je vidět,že o tom víš hovno a to mě sere.Jsou to týpci,kteří pouze něco překupují.Náklady-psací stůl,telefon,notebook.

Pneuservis-tak jsi zjisti,co stojí vybavení pneuservisů,provoz atd atd.Pak možná s těmi debilními kecy o tom,že nejsme schopni nabídnout lepší cenu možná přestaneš.

Jdi třebas k zubaři s tím,že máš svůj amalgám na plombu,že to chceš nej navrtat a vyčistit a plombu máš svou.

To radši půjdu do prdele, jak intelektuálně píšeš, než bych ti řádově zaplatil stokoruny za nic-resp. tu pseudo kontrolu a ten "giga" čas navíc ve vteřinách. Jsou jen kecičky o vteřinových úkonech navíc. Jinak nevím proč pomlouváš internetové obchody, prodávají stejné gumy jako ty, ano jsou to obchodníci a překupují gumy jako ty, ale bez montáže, no a co , mě to má jako zajímat a litovat tě ? A největší úchylku jsi předvedl s tím zubařem, to už byl zoufalý argument :-) Přístě zohledním investice majitelů pneuservisů a přijedu je politivat tím, že u nich vysolím o pár stovek více než musím- tak to je ode mne stejně debilní jako tvoje výrazově sprosté argumenty.

Odkaz ke komentáři

no, co se týče servisů a cen - nechápu, proč když si koupím olej v daném servise za 1000 Kč, tak mi výměnu udělají za 200 Kč, když si přivezu stejný olej z mototechny, která je o 2 km dále a dám za něj 600 kč, tak mi výměnu udělají za 400 kč... stejně tak pneu... s tímhle se asi ani já nesmířím... ale je to business... jasně, nemají marži z prodeje oleje, ale je to trapárna nabízet stejnou značku dráž, než v obchodě vedle bez servisu....

a stejně tak s pneu.

Odkaz ke komentáři

Ale pochop jednu věc.Internetový obchod=jedna cimra,jeden noťas,jeden telefon a týpek co sedí na netu a jen hledá,které pneu je ve světe levnější a tam ji koupí.

Můžu já tohle dělat v pneuservisu?

Také jsem psal,že tu pneu co internetový obchod musí koupit v ČR tak z 99% má za stejnou cenu jako ji nabízíme my.Možná něco levnešjí,protože on tu pneu,kterou ti jako pošle ani nemusí vidět-tak to opravdu funguje.Kdežto my ji objednáme,nám přijde,my ji uskladníme a to už jsou náklady navíc.Znám internet.obchody,které vůbec nedrží sklad,takže náklady a riziko=0.

Co se týče olejů taktak to nevím.Ke mě když někdo přijde že chce udělat ojel tak je mi jedno,jestli má svůj nebo ne,ale zas na druhou stranu se takovému servisu nedivím.Proč?Tak si to uvědom-on ti to vymění,musí to zlikvidovat.Jak by se ti líbilo,kdyby to co ti vypustí dal do Pet-láhve a řekne ti,a´t si to jdeš zlikvidovat kde chceš.Navíc nese riziko,že pokud nějaký amatér před ním strhnul závit a nějak to narafičil(znám takové případy) a zrovna jemu se to "pojebe"musí to na vlastní náklady opravit.Když už jsme u té likvidace.Když někdo z vás objednává pneu přes net,posíláte tam staré k likvidaci?No chytráci,co na to povíte.

Dovedu si představit co se vám honí v hlavě-co nejlevněji nakoupit,co nejlevnějí přezout a staré ať vám gratis ještě pneuservis zlikviduje.Je to tak nebo ne?Poslal už někdo staré pneu internetovému obchodu?

Odkaz ke komentáři

Aníž bych se snížil k takovým výrazům jako že někdo ví hovno, že dostane do džky atd., ti mohu s klidem odpověděm, že mi jsou vícenáklady oproti pouhým prodejcům na netu jasné. Ale nesmířím se vícero cenami na provozovně. Prostě má být jedna cena za montáž, třeba i ta vyšší na vícenáklady atd. Mimo jiné jsi Rambo nebo co, že jsi silný kolem úst....

Odkaz ke komentáři

Absolutně nesrovnávám internetové obchody a kamenné prodejny či servisy. Ale srovnávám 2 prodejny náhradních dílů 2km od sebe a jedna je se servisem a jedna bez. Proč v té se servisem mi nabídne olej za 1000 Kč a v druhé za 600 Kč ? Velikostí naprosto stejné prodejny se stejnou tradicí apod. Když si koupím olej jinde, nabídne mi výměnu 2x dražší než v případě, když koupím olej u něj. To je prostě prasárna. Příště budu potřebovat vyměnit spojku, tak raději pojedu do jiného servisu, kde jsou seriózní a ne tam, kde mi nabídnou výměnu za 2000 Kč a spojku za 5000 Kč, když v obchodě vedle ji koupím za 3000 Kč a výměnu mi udělají za 2000 Kč defakto kdekoliv. To je prostě vyjebávání se zákazníkem a podruhé tam půjde jen idiot. I když těch se najde spoustu...

P.S.: Já vidět ten tvůj ceník za přezutí pneu tak bych v životě do takového pneuservisu nešel. Už z principu. Co si mám představit pod pojmem SLEVA -40 % ? Podle toho jak se budu líbit technikovi, nebo jak se vyspíš, nebo proč ?

Editováno: , autor: HanyZ
Odkaz ke komentáři

proč mají někde takové a jinde onaké ceny olejů nevím,ale nic proti tomu nemám.Každý může mít ceny jaké chce.Je na lidech,jestli to tam koupí či půjdou tam,kde to mají nejlevnější.To by jsi potom musel obvinit všechny obchodníky v ČR,proč nemají stejné ceny a to včetně Hypermarketů atd.

Co se týče našich cen služeb,já s tím problémy nemám.

Zelená je snad jasná,žlutá jsou stálí zákazníci a červenou už jsem uvedl.Je to na takové chytráky,co jsi z netu donesou pneu,myslí si,že když jsou 4 tak jim to levněji přezujeme,gratis zlikvidujeme a ještě se jim budeme klánět.Komu se to nelíbí,a´t jde jinde.Jak jsem psal,my červenou nepoužíváme ani když si někdo z netu pneu přiveze,dáváme mu žlutou,ale jde o to,že tyhle ceníky někdo vymyslel a dohodly se všechny okolní pneuservisy snad už před několika lety,že se budou používat.My-jelikož jsme noví,jsme ty cenníky trošku podstřelili,proto můžu v klidu říct,že v okolí jsme nejlevnější a jak jsem už podotkl,červenou nepoužíváme,ale v klidu si to před někým odůvodním.Berte to tak,že červená je za služby kolem,které nejsme povinni-pokud si u nás nekoupíte pneu dělat(jde hlavně o likvidaci).Jsem zvědav,jak by se lidem-panelákovcům líbilo,kdyby jsme mu to přezuli a staré pneu hodili do kufru s tím,ať si to zlikvidují tam,kde si koupili nové.Co udělají???Jsem zvědav na vaše názory teď.

Odkaz ke komentáři

Já ti Cosby rozumím, rozumím i tvým argumentům, ale dívám se na to jako potencionální zákazník. A pokud uvidím tento ceník bez vysvětlení, do tvého servisu nepůjdu. V tom případě absolutně ztrácí smysl jeho rozdělení.

Každopádně pokud vím, jsou firmy, které staré pneu pomelou a prodávají na další zpracování. A ještě za to servisu zaplatí.

A nakonec - stejně by se našli lidi, kteří by raději pneu vyhodili někam na skládku sami, než platit za přezutí více. Ale budiž :)

Nechci řešit ceny hypermarketů, supermarketů, marketů a večerek :) Ale princip, proč za stejnou práci v servise chtějí někdy až 2x více, když si člověk přiveze vlastní zboží. V tom případě servis v očích zákazníka spadne hodně od serióznosti k žumpě....

Odkaz ke komentáři

Jak jsme psal-ceny jsou různé a je to dané trhem.Co se týče likvidace pneu tak to není tak jednoduché,jak si myslíš.Nikdo ti za to neplatí,musíš mít smlouvy atd a dost po tom jdou-higiena a životní prostředí.U nás ve městě je sběrný dvůr,kde třebas lidem pneu berou,ale nevím jistě,ale myslím,že lidé platí za kilo 7 ebo 11,-kč-fakt nevím.A vidíš-už platíš za likvidačku,teď s tím jet někde za město atd.

My mám smlouvy s dodavateli pneu o likvidaci starých a nemysli,taky to kontrolujou.Co odebereme,to zlikvidují,takže už tady vidíš,že není sranda ta likvidace.Samo,že se to vždy nějak udělá,ale právě to je to,co lidé neví,nestarají se a myslí si,že vše je samozřejmost

Odkaz ke komentáři

No, koukám, je to stále stejný boj dokola. Co se pneuservisu týče, máme úplně stejně, kdo si přiveze pneu odjinud, práce je dražší, stejně tak s náhradními díly. Už je proto, že lidi zpravidla přinesou nějakou čínskou náhražku a pak se diví, že to nic nevydrželo... Kdyby si každý nosil díly, které koupí v mototechně o pár procent levněji, než u nás, tak to můžeme zrovna zavřít... Jen tak mimochodem, nevím proč si všichni myslí, že ty rozdíly jsou tak markantní, není to třeba kvalitou, hmm?

Odkaz ke komentáři

Tez jsem navstivil jeden nejmenovany pneuservis, pneu jsem si dovezl sebou . Jen jsem vlezl do dveri , uz mi hlasil majitel ze si ke kazde pneu co jsem u nej nekoupil prihazuje 100kc , nakonec me obuti na 4 plechace 13´´ stalo 930,- kc. Pneu jsem nemel zadne ciny a tez nechapu ten jeho priplatek. Pneu neprohlizel, obuti probehlo stejnym zpusobem jako bych to u nej zakoupil. Jen se trochu pri praci rozciloval a prohlasil ze se na to muze vysrat bo ma nakoupenych gum a kazdy si vozi svoje. Tim ze me to stalo o 400,-kc vic , mi urcite neposkytne zadne zaruky a ani bych je od nej nechtel. Byl jsem tam naposled a uz mam lepsiho mechanika ktery si tyhle nadstandartni prirazky neuctuje. Je to kazdeho volba kde si pneu zakoupi. Tak nechapu proc se nekteri rozciluji. Kdo si kde koupi , tam si bude prece i reklamovat.

Mam tez velice dobrou zkusenost , sehnal jsem pneumatiky na netu a za hodne zajimavou cenu a doprava gratis, prodejce me kontaktoval a vzdelil mi ze ma rovnez pneuservis

pokud budu mit zajem ze si mohu k nemu prijet a misto doruceni na adresu mi kola rovnou obuje . No tak jsem se projel 20km a obuti bylo gratis. Tak mohu rict ze jsou tez solidni prodejci , kteri maji servis a nejedna se vzdy jen o prekupniky.

Odkaz ke komentáři

narovinu,osobně se mi to taky nelíbí,zavedli jsme to protože to mají všechny okolní pneuservisy a dodržují to.My to nedodržujeme,ale v cenníku to máme.

Jak jsem psal,naštěstí tak snad 5 lidí ze sta si donese svoje pneu.

My třebas ani neúčtujeme závaží,pokud tam nelepíme "X" desítek gramů,ale pokud si někdo svoje přinese,počítáme mu to.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...