Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj pánové,

tento měsíc se mi poštěstilo měnit nějaké věci na fábině a potřebuju měnit napínací kladku alternátoru. Jedná se o 1.9 TDi. Pří výměně altíku jsme si všimnli, že už je celá vyčochtaná, tak to pro sichr chci vyměnit taky, myslím, že po 200tis. km má na to nárok:)

Zvládnu to skoro jakoby amatér sám? Nikdy jsem se u altíku nemotal, tak nevím, jak je to s napnutím řemenu atd. Zkrátka chci ušetřit na práci, kladku jsem sehnal novou za 766 Kč origo. Tak bych potřeboval případně poradit co a jak. Moc díky

Je na to potřeba speciální klíč- jsou dva typy.

Vymontuj altík a zajeď do servisu, nebo za někým kdo ten klíč má, já mám :) .

• Autor

Já nechci měnit volnoběžku na altíku, ale napínací kladku (napíná řemen). Ale dnes jsem to udělal a zvládl v pohodě.

• 9 let později...

Zdravim Chlapy potřebuju poradit při dopínání rozvodového  řemene mi mi vypadla ta zajištovací packa s toho hydronapínáku a ted mi nejde zmačknout nejde mi nastavit ta mezera tech 4 mm tou kladkou s tím nejde hnout ani přes imbus všechno je nový tak nevim jestli sem s tim neco neproved a čím ten napínak zmačknout Fabia 1,9 tdi 74 kw ATD starší provedení rozvodu předem děkuji za každou radu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.