Jára Grof Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Fabia III s 1.4 TDI šlape jako švýcarky. Jenom jeden problém má. Motor se zahřeje na provozní teplotu, vypnu ho a pak už (někdy) nejde nastartovat. Musím čekat než alespoň částečně vychladne (cca 30-60 min) a pak opět chytá bez problému. V autorizovanym servisu mi tvrdí, že tam žádná chyba není a za celou dobu pobytu auta v servisu se jim to nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petronel_a Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna Ahoj, mám tady takovou pikošku. Fabia III, 1.4 TDi. 66Kw, najeto 60ti. Když se motor zahřeje (např. stojím v zácpě nebo jedu palbu po dálnici), tak pak po zhasnutí a znovu nastartování se NĚKDY nechce nahodit. Občas mi to udělalo po tom, co jsem auto dala do myčky, tak jsem nemohla nastartovat. Musím jakoby startér několikrát zkusit a až po chvíli se chytí Než se chytí, tak mi svítí kontrolka motoru, po nahození zhasne. Posledně mi dokonce auto začalo hlásit, že klíč nenalezen, musela jsem startovat dotekem klíč - start. Po vychladnutí auta zase vše šlape, jak má. Měla jsem auto v servise, kde mi vyměnili spojku, problém to ale nevyřešilo, nechali zkontrolovat vstřiky a taky ok. Nechala jsem tedy auto opravit v Auto Jarov - tam mi vyměnili čidlo tlaku + byla prasklá vodní pumpa, tak i rozvody. Každopádně problém přetrvává. VAG diagnostika říká, že vše ok, Nejhorší, že výskyt je velmi náhodný - někdy auto šlape, jak má a jindy zase blbne. V motoru byla jednou kuna, ale předpokládám, že prokouslé hadičky by si v servisu všimli. Ještě mám od elektrikáře teorii, že by mohlo jít o špatný kabelový svazek. Než vysolím další tisíce za servis , netušíte, v čem může být problém, prosím? Občas mám chuť to auto odvézt na vrakoviště Moc díky, Petra PS: Video je po myčce, ještě před servisem v Jarově. Pokusím se příště natočit čerstvější, ale chování je v podstatě dost stejné. Fabia_start.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.