rtg61 Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Sháníme do firmy 4kolku, O2 ve slušné výbavě , uvažujeme taky o nové, ale pokud má někdo tip na nějaký referentský vůz... rok 06 do 30tkm.. díky za help.a za nabídky Vyzkoušeno jsem prolezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Můj pes má náhon na všechny 4 a vyhrabe se tam,kde OII nikdy a utáhne i sáňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Můj pes má náhon na všechny 4 a vyhrabe se tam,kde OII nikdy a utáhne i sáňky cosby to jsi mi pomohl:) jestli myslis toho hafana jak pobihal u tebe tak to verim Editováno: 1. Listopad 2006, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Škoda Auto Slovensko má na predaj nejaké O2 4x4 FSI, možno by stáli za to. Kuk tu http://www.skoda.sk/auta/?94 a tu http://www.skoda.sk/auta/?90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Škoda Auto Slovensko má na predaj nejaké O2 4x4 FSI, možno by stáli za to. Kuk tu http://www.skoda.sk/auta/?94 a tu http://www.skoda.sk/auta/?90 diky, patram dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Taky jsem sháněl referentskou, ale v MB žádná nebyla. Prý 4x4 jako referentské nepoužívají. Takže byla nová . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 (editace) MB pouziva jako sluzebaky (referentske) i 4x4. Akorat pro vetsinu lidi, kteri maji na sluzebaky v MB narok, je stanovena vnitrni restrikce na motor 2,0TDi, ale na motory 1,9TDi a 2,0FSI restrikce nejsou a proto se v bazarech, ktere referenstke auta prodavaji obcas tyto vozy objevuji. Jinak hodne ctyrkolek bude v nabidce za cca pul roku, protoze ted vsichni pred zimou vymenili superby za 4x4 mrkni na http://autosoft.cz/havex/ tam jsou nejake 4x4 - referentske z MB Editováno: 21. Listopad 2006, autor: juricek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Takže firemní už je nakonec koupeno. 2,0 FSI 4x4 černá perleť v černém kožichu.. Koupeno jako referentský vůz z Bolky, najeto 29500, rok stará, cena 599k, pořizovací 829k,- téměř skoro plná nálož. První zážitky cca po 2000km : po 100km jízdy ku Jihlavě z Brna najednou škyt škyt, a okta jede na 3 válce. Rožnula se kontrolka emisí výfuk plynů. No nic, pár telefonátů různě. Auto pochladlo a jede normálně.Dojeli jsme do místa určení a domluvená asistenční služba z Jihlavy cca za 1,5h dojela.Technik smáznul chybu na 4 válci. Prý to může být raním natankováním na Agipu naturalu 98, kterej nikdo moc nekupuje a mohl v tom být nějakej bordel.... uvidíme. Jinak auto je super, moturek krasně pružnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 raním natankováním na Agipu naturalu 98? a protoze ho nikdo moc nebere, tak se na to jeden valec vysral?(vic oktanu, min valcu). no nevim, obcas se mi ty vysvetleni techniku zdaj opravdu zvlastni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 raním natankováním na Agipu naturalu 98? a protoze ho nikdo moc nebere, tak se na to jeden valec vysral?(vic oktanu, min valcu). no nevim, obcas se mi ty vysvetleni techniku zdaj opravdu zvlastni ja jsem to osobne taky bral jako prazvlastni duvod... po dvou dalsich natankovanich je klid.. prehodil 3 a 4 civku mezi sebou. Takze pokud se to ted objevi na 3 valci... asi bude jasne odkud vitr vane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 raním natankováním na Agipu naturalu 98? a protoze ho nikdo moc nebere, tak se na to jeden valec vysral?(vic oktanu, min valcu). no nevim, obcas se mi ty vysvetleni techniku zdaj opravdu zvlastni ja jsem to osobne taky bral jako prazvlastni duvod... po dvou dalsich natankovanich je klid.. prehodil 3 a 4 civku mezi sebou. Takze pokud se to ted objevi na 3 valci... asi bude jasne odkud vitr vane. No samozřejmě přece z Naturalu 98, který nikdo nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ja tankujem vždy N98 a ešte k tomu na malinkej Slovnaft pumpe, a zatiaľ žiadne problémy neboli. Myslím, že príčina bude v zapaľovacej cievke. Diskusia prebehla už tu: FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Pro servis je vždycky dobré každé zdůvodnění, které "nesouvisí" přímo s autem..mají pocit dobré práce a nemusí nic dál řešit..aspoň tak mi někdy přijdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 jj, uvidíme jak se situace vyvrbí... zatim je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.