Ferio Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 Zdravim, Chcel by som sa s Vami podelit o moj problem s autom pri teplom starte. Studeny start pri tomto starte nevidiet aboslutny ziadny problem, presunme sa na start teply teply start 1 teply start 2 Auto je Skoda Rapid 1.0 TSi 81kw, dsg7 nevie niekto co to moze byt za problem? v servise mi vymenili starter ale to nepomohlo, za kazdu odpoved dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Mně to přijde jako problém DSG než samotnýho motoru. Pokud by v něm bylo něco mechanicky špatně, tak bude klepat nejen po startu, ale i někdy v provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferio Vloženo 20. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 tak co sa tyka dsg tak tam je vsetko v poriadku aj ked pocujem zvuk preradovania z 1 do 2 taky divny odspodu ale kedze to je sucha spojka atd tak si myslim ze by to malo tak byt, a ked idem po nejakom zlom terene cez kocky alebo kolaj a podradi mi az do 1 tak to citim fest jak cele auto mikne. Ale nevidim s tym suvis dsg vs start motora za tepla, len vzdy je najvacsia zahada to ze to robi len pri telom starte, ked auto postoji celu noc a rano nastartujem jak nic. Kazdopadne auto je opat v servise tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferio Vloženo 8. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 btw boli to vstreky.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferio Vloženo 5. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 https://svolavacky.cz/vw-skoda-seat-1-0-tsi-netesne-vstriky/ no neviem ci to nebolo toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.