Publikováno Duben 10, 20205 r Zdravim, na O3 RS mi sem tam vypne turbo, väčšinou pri roztiahnuti 4ky pri pre hodeni do 5ky, auto nenapíše nic, len vypne turbo a začne blikať kontrolka zhavenia, stav vozidla na rádiu je v poriadku, na palubnom pc tiež nič nevypíše. Turbína vôľu nemá a regulácia ide celkom pekne, nezadrhava. Prikladám výpis z vcds.
Červen 2, 20205 r Zaujimave, ja som mal ten problem este v zime, islo von turbo ktore malo priderete tie klapky vgt, to sa vymenilo a odvtedy auto ide v pohode, no nedavno som stym bol na brzde a nemohol zmerat vykon lebo stale to hadzalo do nudzaku a pise to chybu co u teba, regulacia turba vzpriecena... ale na ceste to auto ide normalne takze teraz neviem ze co
Červen 2, 20205 r Mne to robilo ak som pridaval z nizsich otacok. Je este jedna moznost ze ta regulacia je vadna znova.
Červen 2, 20205 r Hej aj mne ked ma prave ta regulacia pracovat cize odspodu... zas ze by bola vadna? Mam najazdene 10tisic km odkedy bolo cele turbo aj regulacia vonku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.