Publikováno Duben 22, 20205 r Zdarec, mám problém s ruční brzdou. Jedna strana mi při zatažení brzdí jen trochu (auto se snadno rozjede, na volno při zvednutí točit kolem ale nejde), druhé je volné i při točení rukou (při zvednutí). Ty stavěče za popelníkem mám dotažené, páku zatáhnu tak na 4-5 zubů. Před zimou měněny zadní kotouče i desky. Je problém v lanovodech? Objednat díl a vyměnit by neměl být problém... Ptám se ale jestli nemůže být závada někde jinde? Ať neutrácím hned za lanka, a nezjistím pak že je problém v něčem jiném. Už jste to někdo řešili? Mám si zkontrolovat napřed něco jiného? Díky moc za rady či tipy. Lukáš
Duben 22, 20205 r Autor Jedná se o kotoučové brzdy. Před zimou měněny kotouče i desky, vše s tím spojené bylo kontrolováno, čištěno a mazáno.
Duben 22, 20205 r https://forum.skodahome.cz/topic/106100-jak-v%C3%A1m-brzd%C3%AD-ru%C4%8Dka-s-kotou%C4%8Dov%C3%BDmi-brzdami/?do=findComment&comment=1502570
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.