Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chcem sa spýtať, či sa dá nejako nastaviť dynamický zadný blinkr?

Někde jsem viděl fotku z displaye, kde bylo nastavení dynamických blinkrů, ale zatím to nemůžu prověřit.

Da sa nastavit, aby bol dynamicky-vytvaralo pohyb svetla z vnutra von ku kraju auta, alebo vypnut a potom to blika cele ako jeden led pas. V menu som to videl, ale neprestavoval som to, nechal som tie dynamicke.

Upraveno od csabac

• Autor
před 7 hodinami, Wazi napsal:

Někde jsem viděl fotku z displaye, kde bylo nastavení dynamických blinkrů, ale zatím to nemůžu prověřit.

Ak by si našiel fotku z nastavenia môžeš ju uverejniť?

@Gabry5 noo, bol som v aute a nenasiel som to. Pozeral som vozidlo, svetla, tam by to malo byt. Skusim este pozriet vecer, ked budem mat viac casu, lebo niekde som to videl, ked som sa po kupe hrabal v systeme.

Hledal jsem to, ale bohužel nenašel. 

• Autor
V 24. 4. 2020 na 19:28, csabac napsal:

@Gabry5 noo, bol som v aute a nenasiel som to. Pozeral som vozidlo, svetla, tam by to malo byt. Skusim este pozriet vecer, ked budem mat viac casu, lebo niekde som to videl, ked som sa po kupe hrabal v systeme.

Našiel si niečo, podľa čoho by to išlo nastaviť? Lebo ja som prešiel asi celý systém a nič som nenašiel.

@Gabry5 veru nie. Mrzi ma to, ale zda sa, ze som si to splietol s dynamickym natacanim svetiel

@Wazi nie je to tam,skusal som to. To su predne a 3blik

• Autor

Aha, ďakujem za ochotu. Ešte mám jednu otázku, dá sa to nejako softwarovo upraviť, aby mi išiel dynamický zadní blinker?

@Gabry5 a ty mas ake svetla, full led zadne? Ja som myslel, ze ty chces vypnut dynamicke. Podla mna to softom isto pojde, ak je niekto sikovny.

• Autor
před 10 hodinami, csabac napsal:

@Gabry5 a ty mas ake svetla, full led zadne? Ja som myslel, ze ty chces vypnut dynamicke. Podla mna to softom isto pojde, ak je niekto sikovny.

Mám full led, skúsim sa popýtať niekde.

@Gabry5 mas full led a nejde to, skus reset na tovarenske nastavanie a ked nic, zavolaj do skodovky sa spytat, kde sa to nastavi. Musi ti to fungovat. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.